Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two είναι "Σίγουρος" ότι θα έρθουν περισσότεροι παλιότεροι τίτλοι στο PS5 / Xbox Series X

Published on 4 August 2020 at 21:33

Το PS5 της Sony και το Xbox Series X της Microsoft είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν αυτήν την περίοδο των διακοπών και, λοιπόν, τα παιχνίδια θα έρχονται και για τα δύο. Νέα παιχνίδια  ,φυσικά, παιχνίδια πολλαπλών γενεών και παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί από την αρχή, και φυσικά παλαιότερα παιχνίδια που επανακυκλοφορούν. Σε αυτήν την περίπτωση, φαίνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Take-Two Interactive βλέπει μια καλή δυνατότητα για τον παλαιότερο κατάλογό τους να κάνει το άλμα.

Σε μια τριμηνιαία χρηματοοικονομική συνδιάσκεψη, ο Strauss Zelnick ρωτήθηκε για την επερχόμενη μεταφορά του Grand Theft Auto 5 που ανακοινώθηκε για το PS5 και αργότερα για το Xbox Series X. Στη συνέχεια είπε ότι ήταν «σίγουρος» ότι μερικά από τα άλλα παλαιότερα παιχνίδια τους θα κάνουν το άλμα, αλλά είπε ότι τελικά θα εναπόκειται στις ετικέτες και τα στούντιο τους να το κάνουν.

"Όσον αφορά την ερώτησή σας σχετικά με άλλους παλιούς τίτλους που μεταφέρονται σε κονσόλες επόμενης γενιάς, αφήνουμε πάντα αυτές τις ανακοινώσεις στις ετικέτες μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν περισσότερα στο μέλλον."

Φαίνεται σαν μια προφανής δήλωση, αλλά φυσικά, δεν ξέρουμε τι αναφέρεται εδώ, καθώς και το Xbox Series X και το PS5 θα έχουν συμβατότητα με το Xbox One και το PS4 αντίστοιχα, οπότε αν μιλάμε περισσότερα remasters είναι άγνωστο. Δεδομένου ότι είναι στα χέρια των στούντιο  θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.