Η Id Software ενδέχεται να αποκαλύψει σύντομα τις βελτιώσεις του Doom Eternal για PS5 και Xbox

Published on 5 August 2020 at 20:14

Οι  devs της Id Marty Stratton και Hugo Martin θα μιλήσουν για το Doom Eternal στην ψηφιακή εκδήλωση Quakecon 2020 και θα μπορούσαμε να λάβουμε μερικές πληροφορίες για τις βελτιστοποιήσεις επόμενης γενιάς για το παιχνίδι. Tο Doom Eternal θα μπορούσε να είναι από τα πρώτα παιχνίδια που θα χτυπήσουν rock-solid 120FPS στο PlayStation 5 και στο Xbox Series X. Αυτό βασίστηκε στην μηχανή  id Tech 7, η οποία λειτουργεί ομαλά σε υπολογιστή και μπορεί ακόμη και να διατηρήσει 60FPS στην παλαιότερη (και μάλλον αδύναμη) κονσόλα Xbox One του 2013.

Η μηχανή  πρέπει να είναι εύκολα επεκτάσιμη στις τεχνολογίες AMD SoC 7nm των PS5 και Xbox Series X, που διαθέτουν CPU Zen 2 και GPU Navi RDNA 2. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει στις αρχές Αυγούστου στην Quakecon 2020.

Η Bethesda μόλις ανακοίνωσε το πρόγραμμα ψηφιακής ροής του Quakecon 2020 και μια συνομιλία με τους Doom Eternal devs Marty Strattoon και Hugo Martin είναι έτοιμη να ξεκινήσει το βράδυ. Αυτές οι συνομιλίες είναι συνήθως αρκετά κατατοπιστικές - το 2018, ο Stratton επιβεβαίωσε ότι το Doom Eternal ήταν η αρχή μιας νέας εποχής παιχνιδιών Doom  και ο Martin επιβεβαίωσε ακόμη και την ανάπτυξη του επόμενου παιχνιδιού Doom σε ένα podcast του Joe Rogan.
Η Id προσλαμβάνει επίσης ένα παιχνίδι PS5 και Xbox Series X επόμενης γενιάς.

Τουλάχιστον θα μπορούσαμε να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη DLC της Doom Eternal. Αλλά περιμένετε από την Bethesda να κάνει μια βουτιά στις κονσόλες επόμενης γενιάς με βελτιστοποιήσεις των μεγαλύτερων παιχνιδιών τους, ειδικά του Doom Eternal, τα οποία θα μπορούσαν να είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα στις πλατφόρμες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.