Το Project xCloud έρχεται με το Xbox Game Pass Ultimate στις 15 Σεπτεμβρίου

Published on 5 August 2020 at 07:43

Η Microsoft αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σήμερα στην υπηρεσία ροής παιχνιδιών Project xCloud, αποκαλύπτοντας ότι ξεκινά σε beta μαζι με το Xbox Game Pass Ultimate στις 15 Σεπτεμβρίου  αλλά μόνο σε συσκευές Android προς το παρόν.

Όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, το Project xCloud θα επιτρέψει στους τελικούς συνδρομητές να παίζουν "πάνω από 100 τίτλους" μέσω του Διαδικτύου σε τηλέφωνα και tablet και αυτή η λίστα θα ανακοινωθεί κοντά στην κυκλοφορία - αν και μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά παρακάτω.

Η εταιρεία λέει επίσης ότι σκοπεύει να κάνει την πρώτη μέρα πρόσβαση σε νέους τίτλους από το Xbox Game Studios στο Project xCloud στο μέλλον, όπως δεσμεύεται να κάνει με το Xbox Game Pass.

Ο πλήρης κατάλογος των χωρών που θα υποστηριχθούν κατά την κυκλοφορία είναι οι εξής:

"Αυστρία, Βέλγιο, Καναδάς, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ισπανία, Νότια Κορέα, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες "

Δυστυχώς σε αυτήν την λίστα απουσιάζουν αρκετές χώρες και μέσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα!Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είμαστε στο επόμενο κύμα προσθήκης χώρων!Υπομονή μέχρι τότε!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.