Η Platinum Games λέει στους θαυμαστές να στείλουν στον Phil Spencer ένα γράμμα εάν θέλουν να αναβιώσουν τo Scalebound της Microsoft.

Published on 5 August 2020 at 13:44

Ακολουθώντας πρόσφατα το Xbox Games Showcase της Microsoft, ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer μίλησε για το πώς ήταν μια από τις αγαπημένες του στιγμές ολόκληρης της εκδήλωσης όταν ανακοινώθηκε το Dragon Quest XI S: Echoes of a Elusive Age για την πλατφόρμα.

"Είναι απλώς ένας τομέας εστίασης για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι δημιουργοί αισθάνονται παγκοσμίως ότι το Xbox είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για αυτούς και ότι μπορούν να παραδώσουν τα παιχνίδια τους σε ένα μεγάλο παγκόσμιο κοινό. Είναι ένας τομέας στον οποίο η ομάδα μας στην Ιαπωνία εργάζεται πραγματικά σκληρά."

Λοιπόν, Φιλ, αν ίσως ενδιαφέρεστε για ακόμη περισσότερες ιαπωνικές προσφορές στο Xbox, γιατί να μην σκεφτείτε να αναβιώσετε το φιλόδοξο IP  Scalebound; Αν και το αρχικό έργο που αναπτύχθηκε από την PlatinumGames πιστεύεται ότι δεν είναι σωστό, σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το κανάλι YouTube GameXplain, ο διευθυντής της Platinum, ο Hideki Kamiya και ο επικεφαλής της Platinum, Atsushi Inaba, δήλωσαν ότι εξακολουθούν να είναι ανοιχτοί για να μιλήσουν γι 'αυτό.

Εδώ είναι η πλήρης μετάφραση:

Atsushi Inaba: Δεν πιστεύουμε ότι είναι απαγορευμένο θέμα ή κάτι τέτοιο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να το συζητήσουμε. Αν και το IP εξακολουθεί να είναι της Microsoft, εξακολουθούμε να έχουμε πολλούς θαυμαστές που δείχνουν ενδιαφέρον για τον τίτλο και είμαστε πάντα χαρούμενοι που βλέπουμε ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά να βγει μια μέρα. Οι οπαδοί σκέφτονται  ότι υπήρχαν πολλές πιθανότητες για τα πολλά ωραία πράγματα που έμοιαζαν με το ότι η Kamiya θα μπορούσε να πετύχει με αυτόν τον τίτλο. Και πιστεύουμε επίσης οτι θα ήταν πολύ ωραίο να έχουμε τέτοιες ευκαιρίες. Ο Kamiya προσθέτει, αν θέλετε να το δείτε ξανά - παρακαλώ, στείλτε μια επιστολή στον Phil Spencer.

Ο Hideki έβαλε την ακόλουθη γραμμή στο τέλος αυτού στα Αγγλικά, το οποίο ακολούθησε συλλογικό γέλιο:

"Phil ας το κάνουμε ξανά μαζί"

Δεδομένου του πόσο πρόθυμη είναι η Microsoft να σπάσει την ιαπωνική αγορά βιντεοπαιχνιδιών, ένα αποκλειστικό IP όπως το Scalebound από έναν διάσημο τοπικό προγραμματιστή όπως το PlatinumGames (γνωστό για προηγούμενες επιτυχίες όπως το Bayonetta και το NieR: Automata) θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προκαλέσει κάποιο ενδιαφέρον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.