Νέα δυνατότητα βαθμονόμησης HDR κυκλοφορεί για τούς Xbox Insiders.

Published on 5 August 2020 at 08:45

Οι Xbox Insiders έχουν αρχίσει να λαμβάνουν μια νέα εφαρμογή βαθμονόμησης HDR στο Xbox One, η οποία φαίνεται να σας επιτρέπει να βαθμονομήσετε τα παιχνίδια σας για HDR με πολύ "ταχύτερο και ευκολότερο" τρόπο.

Φαίνεται ότι μόνο λίγοι Xbox Insiders έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία αυτή τη στιγμή, αλλά υποθέτουμε ότι θα κυκλοφορήσει αργότερα τελικά στο υπόλοιπο κοινό. Εδώ είναι μια ματιά σε δράση:

Δεν είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε ακόμα, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα κάνει τη βαθμονόμηση για HDR μια πολύ πιο εύκολη διαδικασία. Σύμφωνα με έναν χρήστη στο Reddit, είναι μια συγκεκριμένη βελτίωση:

"Η νέα εφαρμογή βαθμονόμησης HDR για τα παιχνιδια  είναι υπέροχη. Ο προηγούμενος τρόπος προσαρμογής των ρυθμίσεων εικόνας και χρώματος τηλεόρασης / οθόνης  δεν λειτούργησε ποτέ για μένα. Η οθόνη κατέληγε πάντα πολύ σκοτεινή.

Η νέα νέα εφαρμογή καθιστά πιο γρήγορη και ευκολότερη τη βαθμονόμηση του HDR της οθόνης σας για παιχνίδια . Για μένα η διαδικασία χρειάστηκε περίπου ένα λεπτό, αλλά ακόμα έκανε την οθόνη μου πολύ σκοτεινή. Μια απλή εναλλαγή της λειτουργίας εικόνας της τηλεόρασις μου από HDR Game σε HDR Dynamic έκανε το κόλπο. Τώρα τα παιχνίδια μου φαίνονται ακόμα καλύτερα με τη σωστή βαθμονόμηση HDR. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.