Η Microsoft συνεργάζεται με τη Samsung και φέρνει στις συσκευές της το xCloud.

Published on 5 August 2020 at 23:02

Η Microsoft και η Samsung ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα συνεργασία Project xCloud που θα "κάνει τα παιχνίδια πιο προσβάσιμα σε παίκτες σε όλο τον κόσμο" - και αποτελεί μεγάλο επίκεντρο του νέου Galaxy Note 20.

Όσοι προπαραγγείλουν το νέο Note 20 θα έχουν την επιλογή να επιλέξουν ένα Gaming Bundle κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, το οποίο θα περιλαμβάνει τρεις μήνες Xbox Game Pass Ultimate και το ολοκαίνουργιο Power A MOGA XP5-X Plus Bluetooth Controller με ένα προσαρτημένο κλιπ τηλεφώνου , το οποίο αλλιώς πωλείται ξεχωριστά για 69,99 £ / 69,99 $.

Επιπλέον, σύμφωνα με το The Verge, όσοι κάνουν λήψη της ειδικής εφαρμογής Xbox Game Pass από το Samsung Galaxy Store θα μπορούν να εξαργυρώσουν τα tokens και να πραγματοποιήσουν αγορές εντός εφαρμογής, όπως η αγορά skin ή αντικειμένων DLC, τα οποία προφανώς η έκδοση στο τυπικό Google Play Store δεν θα υποστηρίζει.

"Είτε αγωνίζεστε μέσα από την όμορφη αγγλική ύπαιθρο στο Forza Horizon 4 με ένα νέο Galaxy Note20 κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος για μεσημεριανό γεύμα, είτε αγωνίζεστε δίπλα στο  κατοικίδιο ζώο σας στο Minecraft Dungeons σε ένα Tab S7 στο σπίτι μόλις τελειώσει η εργάσιμη ημέρα, οι συσκευές Galaxy παρέχουν τον καλύτερο τρόπο παραλάβετε και παίξτε παιχνίδια απευθείας από το cloud. "

Το Project xCloud κυκλοφορεί επίσημα σε beta ως μέρος του Xbox Game Pass Ultimate στις 15 Σεπτεμβρίου, επιτρέποντας στους συνδρομητές να παίξουν πάνω από 100 παιχνίδια μέσω του cloud, συμπεριλαμβανομένων των Forza Horizon 4, Halo: The Master Chief Collection και πολλά άλλα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.