Ο Alan Wake επιστρέφει στο νέο DLC του Control

Published on 7 August 2020 at 10:58

Το νέο τρέιλερ για το δεύτερο και τελευταίο  DLC του Control AWE έχει αποκαλυφθεί με την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Alan Wake!

 Το DLC έρχεται στο Xbox One στις 27 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο ιστορίας και πλευρικές αποστολές, καθώς και νέα όπλα και mods. Μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω.

 Οι απαντήσεις σχετικά με την εξαφάνιση του Alan Wake ενδέχεται να υπάρχουν στον μακροχρόνιο σφραγισμένο τομέα ερευνών. Αλλά κάτι περιμένει τη Jesse Faden στο σκοτάδι.

 Ως Διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ελέγχου, η Jesse πρέπει να εισέλθει στον Τομέα Ερευνών και να αντιμετωπίσει το πλάσμα που κρύβεται μέσα στο εγκαταλελειμμένο τμήμα του Γραφείου. Αυτή η απειλή στοιχειώνει τον τομέα εδώ και χρόνια, περιμένοντας στην άλλη πλευρά του σφραγισμένου Firebreak. Προκειμένου να ανακτήσει τον Τομέα Ερευνών από τα συμπλέγματα του, η Jesse θα χρειαστεί να εξερευνήσει τις πολυάριθμες εκδηλώσεις Altered World που διερευνήθηκαν εδώ, συμπεριλαμβανομένης μιας από την πόλη του Bright Falls.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.