Ο δημιουργός και σκηνοθέτης τού Injustice καί Mortal Kombat επιβεβαιώσε ότι θα είναι στο DC Fandome

Published on 8 August 2020 at 12:02

Κοντά στα τέλη αυτού του μήνα, η DC σχεδιάζει να δώσει αρκετή απόλαυση για τους θαυμαστές τους με την εκδήλωση Fandome. Θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 24 ωρών και θα έχει όλα τα είδη διαφορετικής εμφάνισης σε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και βιντεοπαιχνίδια που δημιουργούνται από διάφορες ιδιότητες της  DC. Γνωρίζουμε για το γεγονός ότι το επόμενο παιχνίδι της Rocksteady με βάση την Suicide Squad θα είναι εκεί, αλλά τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει; Λοιπόν, κάποιος αξιοσημείωτος κάποιος θα μπορούσε να μας δώσει μια υπόδειξη.

 Ο Ed Boon από την NetherRealm Studios επιβεβαίωσε μέσω του Twitter με τον συνήθως αναιδές τρόπο του ότι θα είναι στην εκδήλωση σε ένα πάνελ με τον Dwayne "The Rock" Johnson (δεν θα είναι στην πραγματικότητα με τον Johnson, απλώς αναφέρεται αλφαβητικά). Αλλά, στην πραγματικότητα, είναι αλήθεια ότι θα είναι στην εκδήλωση με κάποια ιδιότητα. Ο Boon είναι επί μακρόν μέλος της NetherRealm και υπηρέτησε ως Creative Director τόσο για τη σειρά Mortal Kombat όσο και για τη σειρά Injustice.

Λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο της εκδήλωσης, μαζί με φήμες ότι ένα νέο Injustice βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και κάτι που συμβαίνει με τη σειρά κόμικς συνδεδεμένη στο παιχνίδι, φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι καλές θα μπορούσαμε να πάρουμε μια αποκάλυψη του Injustice 3. Φυσικά , θα μπορούσαν να μας ρίξουν ένα βρόχο και να μας φέρουν πληροφορίες για τον Mortal Kombat. Θα ήταν κάτι πολύ σαν Boon να αποκαλύψετε κάτι που δεν είναι DC σε ένα συγκεκριμένο event DC. Το DC Fandome θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.