Η Activision κάνει tweet ένα περίεργο κουτί με ένα σημείωμα για 10 Αυγούστου.

Published on 8 August 2020 at 17:50

Το επόμενο Call of Duty της Activision αισθάνεται ότι θα έπρεπε να έχει ανακοινωθεί έως τώρα, ειδικά με τον εκδότη να επιμένει ότι είναι σε καλό δρόμο για κυκλοφορία φέτος. Ευτυχώς, φαίνεται ότι η διαβεβαίωση του προέδρου Rob Kostich για μια αποκάλυψη που έρχεται «σύντομα» είναι πραγματική. Η σελίδα Charlie Intel πρόσφατα αποκάλυψε στο Twitter ότι έλαβε ένα μυστηριώδες κιβώτιο από την Activision με το μήνυμα, "Μην ανοίξετε αυτό το κιβώτιο μέχρι τις 10 Αυγούστου στις 12:00 ET."

 Αποκάλυψε περαιτέρω ότι είχε συμπεριληφθεί ένα γράμμα, το οποίο διευκρινίζει ότι «πρέπει να στείλουμε ένα κείμενο σε έναν αριθμό τη Δευτέρα 10 Αυγούστου για να πάρουμε τον κωδικό για να ξεκλειδώσουμε το κουτί». Αυτή η προσέγγιση που μοιάζει με παζλ στο μάρκετινγκ δεν είναι πολύ διαφορετική με το πώς ο εκδότης υποδέχθηκε την ανακοίνωση για το Crash Bandicoot 4: It’s About Time.  Το ερώτημα είναι - πόσο καιρό πριν διαρρεύσουν οι λεπτομέρειες, όπως συνέβη με το Call of Duty: Warzone; Τι είναι η κόκκινη πόρτα ούτως ή άλλως;

 Ο χρόνος σίγουρα θα πει. Δεν είναι πολλά γνωστά για το Call of Duty 2020, εκτός από το ότι είναι μια επανεκκίνηση του franchise Black Ops και με τίτλο Call of Duty: Black Ops - Cold War. Η Treyarch και η Raven Software εργάζονται σε αυτό και ο Kostich είπε ότι θα ήταν «πολύ διαφορετικό» και «πιο ελκυστικό» από οτιδήποτε έχει κάνει η εταιρεία μέχρι τώρα. Φυσικά, αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X και PS5, αλλά θα εξακολουθήσει να φτάνει και  σε τρέχουσες πλατφόρμες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.