Το επόμενο παιχνίδι της Remedy πιθανόν να είναι η συνέχεια του Remedy Connected Universe,

Published on 8 August 2020 at 19:48

Το επόμενο παιχνίδι από την Remedy Entertainment θα συνδεθεί με κάποιον τρόπο στα σύμπαντα του Control και του Alan Wake, επιβεβαιώνει ο προγραμματιστής. Η Remedy άρχισε να tease-άρει το νέο  έργο μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση του AWE DLC του Control, το οποίο φέρνει πίσω τον Alan Wake.

Σε μια ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, ο δημιουργικός διευθυντής της Remedy Entertainment, Sam Lake, περιέγραψε λεπτομερώς κάτι που ονομάζεται "Remedy Connected Universe". Αυτή η "τρελή" ιδέα είπε ο Lake είναι ότι οι ιστορίες των παιχνιδιών της Remedy "θα συνδέονται μεταξύ τους, ένας συνδεδεμένος κόσμος ιστοριών και γεγονότων με κοινούς χαρακτήρες και γνώσεις." Ενώ κάθε παιχνίδι Remedy θα είναι ένας αυτόνομος τίτλος, ο καθένας θα διαθέτει «πόρτα» για τον  ένα στο άλλον και επιτρέπει στον προγραμματιστή να δημιουργήσει crossover events όπως το Control's AWE DLC.

Ο Lake λέει επίσης ότι η ομάδα της Remedy Entertainment σκέφτεται την ιδέα του Remedy Connected Universe για περισσότερα από 10 χρόνια και ότι " σχεδιάζει να το κάνει αυτό πραγματικότητα" . Ωστόσο, το AWE DLC είναι το πρώτο "συγκεκριμένο" βήμα για την πραγματοποίηση του σύμπαντος. Αυτό μοιάζει με το Quantum Break, το οποίο ήταν το νέο Xbox IP με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της γενιάς Xbox One όταν κυκλοφόρησε το 2016, μπορεί να μην είναι μέρος του συνδεδεμένου προγράμματος σύμπαντος.

Το αφεντικό της Remedy Entertainment το αποκαλεί "ταπεινό ξεκίνημα" και για το Remedy Connected Universe, και μας δίνει τα μελλοντικά σχέδια για αυτό. Ο προγραμματιστής παιχνιδιών "εργάζεται σκληρά για ένα μελλοντικό παιχνίδι Remedy που λαμβάνει χώρα σε αυτό το ίδιο σύμπαν", δήλωσε ο Lake. Τον Μάιο, διέρρευσε ένα μυστικό παιχνίδι Remedy Entertainment με το κωδικό όνομα BigFish και αυτό θα μπορούσε να είναι το ίδιο παιχνίδι Remedy Connected Universe για το οποίο μιλάει ο Lake.

Το παιχνίδι θα μπορούσε επίσης να είναι το Control 2, το οποίο διέρρευσε  στις λίστες εργασίας Remedy. Με αυτές τις λίστες εργασίας να μιλούν για το "Control universe" και με τη Λίμνη να επιβεβαιώνει ότι αυτό το επόμενο παιχνίδι θα είναι στο ίδιο σύμπαν, φαίνεται πιθανό ότι αυτοί οι τίτλοι είναι ένας και ίδιοι.

Ενώ το Remedy Connected Universe μόλις ανακοινώθηκε, θα μπορούσε ενδεχομένως να εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο. Το Marvel Cinematic Universe, το οποίο διαθέτει σόλο ταινίες όπως το Captain Marvel και μεγαλύτερες εκδηλώσεις crossover όπως οι ταινίες The Avengers, ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη. Απομένει να δούμε αν αυτό θα συμβεί με την Remedy και αν θα μπορούσε να επηρεάσει θετικά τις πωλήσεις του, αλλά οι δυνατότητες θα είναι συναρπαστικές.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.