Η αρχιτεκτονική του συστήματος Xbox Series X θα συζητηθεί αυτόν τον μήνα στα Hot Chips 2020

Published on 9 August 2020 at 09:20

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αρχιτεκτονική του συστήματος Xbox Series X θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα.

Όπως επισημάνθηκε από το Lords of Gaming, η Microsoft θα συζητήσει την αρχιτεκτονική του συστήματος της κονσόλας επόμενης γενιάς κατά τη διάρκεια των φετινών Hot Chips, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16 Αυγούστου και 18 Αυγούστου. Η παρουσίαση θα γίνει στις 17 Αυγούστου από τους Jeff Andrews και Mark Grossman.

Ενώ η Microsoft μιλάει επί μακρόν για την τεχνολογία που τροφοδοτεί το Xbox Series X, υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε ακόμα, οπότε η παρουσίαση υπόσχεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Ο Αύγουστος θα είναι ένας εξαιρετικά απασχολημένος μήνας για τη Microsoft, καθώς μια άλλη εκδήλωση για το Xbox Series X πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος του μήνα . Περισσότερα σχετικά με τη backward compatibility θα αποκαλυφθούν σύντομα.

"Ναι, είδαμε τα Ori και Dirt στα 120fps και η αίσθηση των παιχνιδιών είναι κάτι που πραγματικά θα νιώσετε κατά την κυκλοφορία με το Xbox Series X. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από τους ρυθμούς καρέ που έχουμε δει σε συμβατά παιχνίδια από τους devs και την ομάδα πίσω από όλα αυτά. Εστιάζοντας στην επένδυση που έχουν κάνει οι παίκτες στο Xbox και να είστε βέβαιοι ότι συνεχίζεται, είτε πρόκειται για controllers που έχετε ήδη, τα παιχνίδια που έχετε ήδη, το σεβασμό της σχέσης ενός παίκτη με το προϊόν μας είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα και είναι κάτι που έχει γίνει πυλώνας για την ομάδα."

Το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους παγκοσμίως. Η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι τιμές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά είναι πιθανό να ακούσουμε περισσότερα για αυτά στο εγγύς μέλλον, καθώς υποτίθεται ότι θα ανοίξουν σύντομα οι προπαραγγελίες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.