Λεπτομέρειες για το Xbox Series S Έρχονται "εντός τριών εβδομάδων" (ΦΗΜΗ)

Published on 11 August 2020 at 10:52

Το Xbox Series S ή το Xbox Lockhart, μια εναλλακτική λύση χαμηλότερου κόστους για το Xbox Series X, φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό. Φαίνεται ότι μια αποκάλυψη μπορεί να είναι σύντομα στα πλάνα, ειδικά μετά την αναφορά της στο πλαίσιο χειριστηρίου Xbox Series X. Το αφεντικό του Xbox Phil Spencer υποσχέθηκε περισσότερα νέα για το Xbox Series X τον Αύγουστο, αλλά οι λεπτομέρειες για το Xbox Series S θα μπορούσαν να έρθουν νωρίτερα.

 Σύμφωνα με τον Jeff Grubb του VentureBeat στο Twitter, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν να ακούσουν περισσότερα «μέσα σε τρεις εβδομάδες». Ενώ αυτό το τοποθετεί τεχνικά οπουδήποτε το υπόλοιπο του Αυγούστου, μια ανακοίνωση στο Gamescom Opening Night Live φαίνεται κατάλληλη. Προς το παρόν έχει προγραμματιστεί για τις 27 Αυγούστου και θα ξεκινήσει τη φετινή ψηφιακή εκδήλωση.

 Το Xbox Series X, εν τω μεταξύ, πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτήν την περίοδο των διακοπών. Ενώ η ημερομηνία και η τιμή κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, η Microsoft CFO Amy Hood επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.