Το Halo infinite καθυστερεί για το 2021

Published on 12 August 2020 at 00:00

 Η 343 Industries επιβεβαίωσε σήμερα ότι το Halo Infinite έχει καθυστερήσει έως το 2021 "για να διασφαλίσει ότι η ομάδα έχει επαρκή χρόνο για να προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού Halo που ανταποκρίνεται στο όραμά μας."

 Σε μια ενημέρωση στον επίσημο ιστότοπο Halo Waypoint, ο Studio Head Chris Lee απευθύνθηκε στους θαυμαστές:

 Σήμερα θέλω να μοιραστώ μια σημαντική ενημέρωση ανάπτυξης Halo Infinite με την κοινότητα. Έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση να αλλάξουμε την κυκλοφορία μας στο 2021 για να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα έχει αρκετό χρόνο για να προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού Halo που ανταποκρίνεται στο όραμά μας.

 Η απόφαση να αλλάξουμε την κυκλοφορία μας είναι το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων που έχουν συμβάλει στις αναπτυξιακές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των συνεχιζόμενων επιπτώσεων που σχετίζονται με το COVID που μας επηρεάζουν όλο αυτό το έτος. Θέλω να αναγνωρίσω τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας στην 343 Industries, η οποία παρέμεινε αφοσιωμένη στο να κάνει ένα υπέροχο παιχνίδι και να βρει λύσεις σε αναπτυξιακές προκλήσεις. Ωστόσο, δεν είναι βιώσιμο για την ευημερία της ομάδας μας ή τη συνολική επιτυχία του παιχνιδιού να το κυκλοφορήσουμε αυτές τις διακοπές.

 Γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι απογοητευτικό για πολλούς από εσάς και όλοι συμμεριζόμαστε αυτό το συναίσθημα. Το πάθος και η υποστήριξη που έχει δείξει η κοινότητα με τα χρόνια ήταν απίστευτη και εμπνευσμένη. Θέλαμε πολυ  να παίξουμε το παιχνίδι μας με την κοινότητα αυτές τις διακοπές. Ο επιπλέον χρόνος θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε την κρίσιμη δουλειά που απαιτείται για να παραδώσουμε το πιο φιλόδοξο παιχνίδι Halo ποτέ στην ποιότητα που γνωρίζουμε ότι περιμένουν οι θαυμαστές μας.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.

 Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι το Halo Infinite δεν θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το Xbox Series X - η κονσόλα κυκλοφορεί επίσημα αυτόν τον Νοέμβριο, με πάνω από 100 βελτιστοποιημένους για τίτλους Xbox Series X που έχουν προγραμματιστεί για αυτό το έτος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.