Τα επίπεδα θορύβου του Xbox Series X θα είναι ίδια με το Xbox one X

Published on 15 August 2020 at 00:48

Το αφεντικό του Xbox Phil Spencer είχε μια αρκετά γεμάτη συζήτηση συζήτηση με τον Gary Whitta για το πρόσφατο επεισόδιο του Animal Talking on Twitch, συζητώντας μεταξύ άλλων την καθυστέρηση του Halo Infinite. Ο Spencer μίλησε επίσης για το σχεδιασμό του Xbox Series X και πώς ήθελε να κάνει μια «πραγματικά ήσυχη κονσόλα». Φαίνεται ότι ο στόχος έχει επιτευχθεί δεδομένου ότι είναι τόσο ήσυχη όσο το Xbox One X.

 

 Ο Σπένσερ έπαιξε στην κονσόλα το περασμένο Σαββατοκύριακο, περιγράφοντάς το ως «την ίδια εμπειρία που θα έχουν οι άνθρωποι στο σπίτι». «Και από την πλευρά της GPU και της CPU, αυτές οι κονσόλες είναι ουσιαστικά ισχυροί υπολογιστές. Ήθελα έναν μεγάλο ανεμιστήρα που θα μπορούσε να γυρίζει λίγο πιο αργά, ώστε να μην κάνουμε θόρυβο. Ήθελα να κάνω μια πραγματικά ήσυχη κονσόλα. Μου αρέσει αυτό που κάναμε με το Xbox One X και η ησυχία της κονσόλας είναι κάτι που επικεντρώσαμε.

 «Κατασκευάσαμε μια σχεδίαση λειτουργιών που ακολουθείται από τη φόρμα για την κονσόλα μας, έτσι ώστε να μπορούμε να αντλήσουμε πολύ αέρα με έναν μεγάλο ανεμιστήρα να περιστρέφεται λίγο πιο αργά, οπότε δεν θα έχουμε έντονο ήχο που συνήθως μπορεί να κάνει μια κονσόλα. "

 Όταν έπαιξα πραγματικά, ο Spencer είπε ότι, «Όταν έβαλα το Series X στη θέση του One X μου, δεν υπήρχε περισσότερος θόρυβος από  το One X αλλα πολύ περισσότερη δύναμη. Κυριολεκτικά απλώς το συνδέετε, στη σωστή θέση και παίρνετε μια τόσο μεγάλη αναβάθμιση. Όλα τα παιχνίδια μου λειτουργούν και ακούγεται σαν το Xbox One X μου, με πολύ περισσότερη δύναμη. " Αυτά είναι καλά νέα για παίκτες του Xbox One X που δεν θέλουν να θυσιάσουν τα επίπεδα θορύβου για καλύτερη απόδοση.

 Ο Spencer μίλησε επίσης για το PlayStation 5 της Sony και πώς αντιμετωπίζει διαφορετικές προκλήσεις, καθώς λειτουργεί διαφορετικά από το Xbox Series X. "Το PS5 λειτουργεί με υψηλότερα ρολόγια, οπότε τρέχουν διαφορετικά από εμάς, οπότε δημιουργεί διαφορετικές προκλήσεις στο σχεδιασμό , το οποίο ισχύει και για τις δύο κονσόλες. Πήραν μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά είμαι βέβαιος ότι είχαν παρόμοιους σχεδιαστικούς στόχους για το πώς θα δουλεύει και πώς ακούγεται. " Και πριν ρωτήσετε, ναι, ο Spencer του αρέσει το PS5.

 Το Xbox Series X επιβεβαιώθηκε πρόσφατα ότι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Η Microsoft προφανώς ετοίμαζε περισσότερες ανακοινώσεις αυτόν τον μήνα, αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι αυτές έχουν μεταφερθεί στον Σεπτέμβριο. Η επωνυμία Xbox 20/20 για μηνιαίες ενημερώσεις έχει επίσης αποσυρθεί, οπότε μένει να δούμε αν θα αποκαλυφθεί τίποτα τις επόμενες εβδομάδες, είτε στη Gamescom είτε όχι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.