Το Xbox Series X ενδέχεται να κυκλοφορήσει πριν από τις 17 Νοεμβρίου(ΦΗΜΗ)

Published on 16 August 2020 at 19:02

Το Fortnite έχει φέτος τα πάνω κάτω με την πρόσφατη κατάργησή του από τα καταστήματα iOS και Android και τον νόμιμο πόλεμο της Epic για την Apple και την Google μετά από αυτό, αλλά φαίνεται ότι πετάει πληροφορίες για το πότε μπορεί να περιμένουμε της επερχόμενες κονσόλες επόμενης γενιάς..

 Το Fortnite θα λάβει σύντομα ένα πακέτο με θέμα Batman (ή Joker, για να είναι πιο συγκεκριμένο), το The Last Laugh Bundle, το οποίο θα περιλαμβάνει διάφορα cosmetics εντός παιχνιδιού. Θα λαμβάνει ψηφιακές και φυσικές αγορές και σε μια ανάρτηση που μιλάει για την επερχόμενη κυκλοφορία του η Epic έχει φαινομενικά μειώσει το χρονικό πλαίσιο για το πότε μπορούμε να περιμένουμε το PS5 και το Xbox Series X.

 Η ανάρτηση αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για τα PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Όμως, αρκετά ενδιαφέρον, συνεχίζει να λέει συγκεκριμένα ότι "θα φτάσει επίσης εγκαίρως για την κυκλοφορία των κονσόλων επόμενης γενιάς PlayStation 5 και Xbox Series X" - πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο κονσόλες θα είναι διαθέσιμες είτε πριν είτε πριν από αυτήν ημερομηνία.

 Ούτε η Sony ούτε η Microsoft ανέφεραν συγκεκριμένα τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των κονσολών τους. Η Microsoft, ωστόσο, δήλωσε ότι θα έρθει το Νοέμβριο (η Sony έχει ακόμη επίσημα δώσει μόνο το χρονοδιάγραμμα "Holiday 2020"), ενώ μια πρόσφατη διαρροή ενός controller πρότεινε ότι το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου.

 Οι πληροφορίες και για τα δύο έρχονται σύντομα, με διαρροές που υποδηλώνουν ότι φρέσκα νέα για  το PS5 θα έρθουν αυτόν τον μήνα και οι πληροφορίες για το Xbox Series X κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο, οπότε ελπίζουμε να λάβουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους νωρίτερα και όχι αργότερα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.