Μήπως το Monster Energy Halo Infinite Promo αποκάλυψε την τιμή του Xbox Series X;

Published on 16 August 2020 at 19:11

Εάν ίσως έχετε ήδη ακούσει, υπάρχει μια φημη που κάνει  γύρους στην κοινότητα του Xbox ότι η τιμή του Xbox Series X πιθανότατα αποκαλύφθηκε μέσω μιας προώθησης Monster Energy X Halo Infinite.

 Υπάρχουν 200 βραβεία  - με κάθε νικητή να λαμβάνει ένα αντίγραφο του Halo Infinite και μια κονσόλα Xbox Series X.

 Σύμφωνα με την Monster Energy, η συνολική τιμή λιανικής αυτής της πρώτης θέσης βραβείων είναι 119.998 $. Εάν διαιρέσετε αυτό το ποσό με 200, ισοδυναμεί με 599,99 $ - το οποίο ορισμένοι οπαδοί πιστεύουν τώρα ότι θα μπορούσαν να είναι η λιανική τιμή του νέου συστήματος της Microsoft.

 Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι περιλαμβάνει την προτεινόμενη τιμή λιανικής των 59,99 δολαρίων του Halo Infinite (ένα παιχνίδι που δεν κυκλοφορεί πλέον παράλληλα με το νέο σύστημα τον Νοέμβριο). Αφαιρέστε αυτό και μειώνεται η συνολική τιμή στα 539,99 $ (δηλαδή περίπου 412,63 £). Η Monster Energy αναγνωρίζει ακόμη και το γεγονός ότι το MSRP δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί:

 "Το συνολικό ARV όλων των 1ων βραβείων είναι 119,998 $. Το 1ο βραβείο και η προτεινόμενη τιμή λιανικής του κατασκευαστή δεν έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά κατά την εκτύπωση αυτών των Επίσημων Κανόνων. Οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ της δηλωμένης αξίας και της πραγματικής αξίας δεν αποδίδεται"


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.