Η Gpu του Xbox Series S θα έχει 20 CUs που θα λειτουργούν στα 1.550 GHz (ΦΗΜΗ)

Published on 19 August 2020 at 09:07

Με το Halo Infinite να καθυστερεί και το Xbox Series X να έχει ημερομηνία τον Νοέμβριο, φαίνεται ότι το Xbox Series S έχει λίγο παραμεληθεί. Με το κωδικό όνομα "Lockhart", οι φήμες για την κονσόλα κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχει ακόμη γίνει επίσημη αποκάλυψη. Ευτυχώς, νέες ειδήσεις έρχονται από τον ανώτερο συντάκτη του The Verge Tom Warren.

 Ο Warren αποκάλυψε τον Ιούνιο ότι η κονσόλα χαμηλότερου κόστους θα λειτουργούσε με την ίδια ταχύτητα CPU με το Xbox Series X. Σημείωσε ότι η συχνότητα GPU και οι μετρήσεις CU θα ήταν ο κύριος διαφορετικός παράγοντας. Σε ένα πρόσφατο tweet που συζητούσε την ανάλυση της TweakTown και των δύο κονσολών, ο Warren είπε ότι η GPU αποτελείται από 20 CU που λειτουργούν στα 1.550 GHz σε σύγκριση με τα 52 CU του Xbox Series X στα 1.825 GHz.

 Ο Γουόρεν είπε επίσης ότι πιστεύει ότι η κονσόλα θα υποστηρίζει Ray tracing. Σχολίασε επίσης το backwards compatibility ,ότι δεν θα εχει  μονάδα δίσκου αλλα, ακόμα δεν είναι "100 τοις εκατό σίγουρος" πώς θα αντιμετωπιστεί αυτό.

 Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες, ειδικά με τις φημολογούμενες λεπτομέρειες για το Xbox Series X που έχουν τώρα προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο και το Gamescom πολύ κοντα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.