Ενα νέο συνδεδεμένο οικοσύστημα για Xbox κυκλοφορεί μαζί με το Series X αυτόν τον Νοέμβριο

Published on 20 August 2020 at 15:52

Η Microsoft μας έδωσε  μια ματιά στο "New Xbox Experience" - ένα νέο, συνδεδεμένο οικοσύστημα για το Xbox που θα κοινοποιηθεί σε Xbox One, Xbox Series X, Windows 10 και κινητά τον Νοέμβριο.

Η εταιρεία λέει ότι η νέα εμφάνιση και αίσθηση του Xbox έχει σχεδιαστεί για να είναι ταχύτερο στη χρήση, πιο προσιτό και ελκυστικό οπτικά, με πιο ευανάγνωστο κείμενο, πιο εύκολα κατανοητά στοιχεία στην οθόνη και τη δυνατότητα εκτέλεσης των εργασιών σας πιο γρήγορα από ποτέ.

Για παράδειγμα, η αρχική οθόνη θα φορτώσει περισσότερο από 50% γρηγορότερα κατά την εκκίνηση της κονσόλας Xbox προχωρώντας και θα είναι σχεδόν 30% πιο γρήγορα για φόρτωση κατά την επιστροφή από ένα παιχνίδι. Και ακόμα καλύτερα, όλα αυτά θα χρησιμοποιούν 40% λιγότερη μνήμη από ότι προηγουμένως.

Εάν περιμένετε μια ολοκαίνουργια εμφάνιση σε όλα, ίσως να είστε απογοητευμένοι - η Microsoft λέει ότι η διάταξη των περισσότερων σελίδων της κονσόλας θα παραμείνει οικεία, αλλά πιο γρήγορη και πιο εστιασμένη. Ωστόσο, το Microsoft Store θα κάνει μια τεράστια αναβάθμιση και η νέα έκδοση δοκιμάζεται από το Xbox Insiders.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.