Το νεο Trailer του Hitman 3 αποκαλύπτει την Αγγλία ως νέα τοποθεσία

Published on 21 August 2020 at 07:51

Μαζί με την ανακοίνωση ότι το Hitman 3 είναι αποκλειστικό για το Epic Games Store σε υπολογιστή, η IO Interactive αποκάλυψε τη δεύτερη τοποθεσία του παιχνιδιού. Είναι η Αγγλία, πιο συγκεκριμένα το Dartmoor με τον  Agent 47 να ερευνά έναν φόνο στο Thorbridge Manor. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Αντί για απλή δολοφονία, οι παίκτες θα επικεντρωθούν επίσης στη δουλειά του ντετέκτιβ. Είναι ένας συνδυασμός σχεδιασμού το να σκοτώσει έναν στόχο και να λύσει έναν φόνο. Ο επικεφαλής συγγραφέας Nick Price δήλωσε στην πρόσφατη δημοσίευση στο blog ότι «Οι αποστολές του Hitman είναι πολύ περίπλοκες υποθέσεις με πολλά  μέρη και πολλούς χαρακτήρες με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με μια τεράστια ποικιλία τρόπων. Κάθε μέλος της οικογένειας είναι πιθανός ύποπτος και ήταν μεγάλη πρόκληση να βεβαιωθούμε ότι όλα δεν θα καταρρεύσουν μόνο και μόνο επειδή ο παίκτης θέλει να παίξει. "

Είναι ενδιαφέρον γιατί ανάλογα με το τι αποκαλύπτει ο Agent 47 μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά αποτελέσματα. Επίσης, αυτό είναι μόνο μία από τις ιστορίες αποστολής που θα είναι διαθέσιμες στο Dartmoor. Περιμένετε και άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες να ξεδιπλωθούν στην Αγγλία.

Το Hitman 3 βρίσκεται σε εξέλιξη για Xbox One, PS4, PS5, PC, Xbox Series X και Google Stadia. Μαζί με την Αγγλία, οι παίκτες θα κατευθυνθούν επίσης στο Dubai για κάποια αποστολή δολοφονίας. Όσον αφορά τη συμφωνία με το Epic Games Store για την έκδοση του υπολογιστή θα είναι time exclusive για 12 μήνες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.