Το Martha is Dead έρχεται στο Xbox Series X αντί του PS5 και παίρνει νέο βίαιο τρέιλερ

Published on 21 August 2020 at 10:56

Νωρίτερα φέτος, το στούντιο LKA ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι τρόμου του Β Παγκοσμίου Πολέμου,  Martha is Dead, το οποίο υποτίθεται ότι έρχεται στο PS5 με φωτο-ρεαλιστικά γραφικά καθώς και για υπολογιστή. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα σχέδια έχουν αλλάξει. Ένα νέο τρέιλερ για τη Martha is Dead ισχυρίζεται τώρα ότι το παιχνίδι έρχεται σε PC και Xbox Series X το 2021, χωρίς να αναφέρεται η προηγούμενη έκδοση του PlayStation 5.

Το νέο τρέιλερ Martha is Dead προέρχεται από το IGN, αν και δεν έχει αναφερθεί ο λόγος για τον οποίο η έκδοση του PS5 φαίνεται ότι έχει παραμείνει στην άκρη. Ο λογαριασμός Twitter του παιχνιδιού επίσης δεν αναφέρεται στο PS5 αλλά μόνο τις εκδόσεις PC και Xbox Series X . Είναι πιθανό να επιτευχθεί κάποιο είδος συμφωνίας αποκλειστικτικότητας, αλλά είναι επίσης πιθανό οι προγραμματιστές να προτιμούν το υλικό του Xbox Series X. Ή ίσως η απόφαση ελήφθη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Μέχρι το LKA να ενημερώσει την κατάσταση, όλοι οι θαυμαστές μπορούν να κάνουν  εικασίες.

Πριν από το Martha is Dead, το στούντιο LKA δημιούργησε το ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου The Town of Light. Η Πόλη του Φωτός κέρδισε ανάμικτες κριτικές κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας του, αλλά υπήρχαν μερικοί που επαίνεσαν το παιχνίδι για την εστίασή του σε θέματα ψυχικής υγείας και τους αποτελεσματικούς τρόμους του. Εάν η Martha είναι Dead είναι σε θέση να προσφέρει μια παρόμοια εμπειρία ενώ αντιμετωπίζει μερικές από τις ανησυχίες που είχαν οι κριτικοί για την προηγούμενη δουλειά του στούντιο, τότε θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια τρόμου του επόμενου έτους.

Το Martha is Dead είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια τρόμου που έχουν επιβεβαιωθεί για πλατφόρμες επόμενης γενιάς και το τελευταίο που αποκαλύφθηκε ως αποκλειστικό στην κονσόλα Xbox Series X. Προηγουμένως, ανακοινώθηκε ότι το The Medium της Bloober Team θα ήταν αποκλειστικό στην κονσόλα Xbox Series X και το επερχόμενο Scorn θα είναι επίσης αποκλειστικό στην πλατφόρμα. Για έναν ή τον άλλο λόγο, οι προγραμματιστές τρόμου φαίνεται να συρρέουν στο Xbox Series X, και έτσι οι οπαδοί του είδους μπορεί να θέλουν να πάρουν τη νέα κονσόλα.

Δυστυχώς, η Microsoft έχει μέχρι στιγμής έχει σιωπήσει σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox Series X, οπότε δεν είναι σαφές πότε οι θαυμαστές τρόμου θα μπορούν να πάρουν τα χέρια τους το νέο σύστημα. Ας ελπίσουμε ότι περισσότερες πληροφορίες έρχονται νωρίτερα και όχι αργότερα, αλλά εν τω μεταξύ, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε να ανακοινώνονται ακόμη περισσότερα παιχνίδια τρόμου.

Το Martha is Dead θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC και Xbox Series X.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.