Οι προγραμματιστές του Metro είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την τεχνολογία Ray-Tracing στο Xbox Series X και στο PS5

Published on 22 August 2020 at 10:37

Ο προγραμματιστης του Metro 4A Games χρησιμοποιούσαν πάντα μερικές από τις πιο τεχνικά εντυπωσιακές για την εποχή τους, και τα τελευταία χρόνια, έχουν αρχίσει πραγματικά να κάνουν το all-in on ray-tracing, με το Metro Exodus να αξιοποιεί ιδιαίτερα την τεχνολογία στον υπολογιστή. Με το PS5 και το Xbox Series X να επιβεβαιώνονται επίσης ότι διαθέτουν Ray tracing  η προσδοκία είναι ότι θα γίνει πολύ πιο τυποποιημένη στα παιχνίδια και η 4A Games είναι αρκετά ενθουσιασμένη για αυτήν την προοπτική.

Το πολωνικό στούντιο εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την υποστήριξη Ray-Tracing σε επερχόμενες κονσόλες στο παρελθόν και μιλώντας πρόσφατα σε μια συνέντευξη με την VGC, το έδειξαν ξανά. Ο παραγωγός Jon Bloch είπε ότι από όλα τα χαρακτηριστικά της επόμενης γενιάς, αυτό που είναι πιο ενθουσιασμένο στη  4A Games είναι το Ray tracing αναφέροντας ότι το στούντιο ανακατασκευάζει πλήρως την τεχνολογία απόδοσης της ιδιόκτητης μηχανής (γραφικών) τους, έτσι ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσει την τεχνολογία Ray-Tracing πηγαίνοντας σωστά στην επόμενη γενιά.

«Το Ray tracing είναι το μέλλον», είπε ο Bloch. «Από τότε που η Nvidia ήρθε σε εμάς με τα σχέδιά τους για ένα μέλλον με Ray-Tracing  ανεβήκαμε στο "άρμα¨ με μεγάλο ενθουσιασμό. Το να είμαστε μέρος του πρωτοποριακού RTGI με το Metro Exodus ήταν μια πρωτοποριακή συγκίνηση και είμαστε όλοι έτοιμοι για την Ray Tracing (τεχνολογία). Ανακατασκευάζουμε πλήρως την αποκλειστική τεχνολογία απόδοσης της μηχανής  μας για να επικεντρώνεται γύρω από το Ray Tracing, οπότε θα συνεχίσει να είναι συναρπαστικό να δούμε τι θα μας φέρει το μέλλον. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.