Το NBA 2K21 MyTeam θα επιτρέψει την μεταφορά από PS4 / Xbox One σε PS5 / Xbox Series X

Published on 30 August 2020 at 19:25

Ως συνήθως, πλησιάζει η ώρα για το επόμενο ετήσιο παιχνίδι στην σειρά μπάσκετ, NBA 2K21. Η φετινή έκδοση, ωστόσο, έχει δει κάποια διαμάχη σχετικά με τις εκδόσεις για την επόμενης γενιά κονσολών. Όχι μόνο οι εκδόσεις PS5 και Xbox Series X θα σας κοστίσουν επιπλέον 10€, η μόνη διαδρομή αναβάθμισης για όσους αγοράζουν σε τρέχοντα συστήματα είναι να αγοράσουν την πιο ακριβή έκδοση. Ωστόσο, τουλάχιστον, φαίνεται ότι ένα μέρος του παιχνιδιού θα σας επιτρέψει να κάνετε μεταφορά μεταξύ των δύο γενεών.

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην τελευταία έκθεση Courtside, το υλικό MyTeam μπορεί να μεταφερθεί από τις τρέχουσες σε επόμενες γενιές εκδόσεις στην ίδια οικογένεια κονσόλας ,αυτό σημαίνει μετάβαση από το PS4 στο PS5 και το Xbox One και το Xbox Series X. Σύμφωνα με την 2K, ολόκληρη η συλλογή σας μπορεί να μεταφερθεί, αν και δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το πώς θα το κάνουν αυτό.

Το MyTeam θα δει επίσης μερικά νέα πράγματα, όπως το MyTeam Limited, εκδηλώσεις περιορισμένου χρόνου όπου μπορείτε να συλλέξετε Championship Rings, καθώς και Ascension που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε κάρτες. 

Το NBA 2K21 θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC στις 4 Σεπτεμβρίου και το Stadia με τις εκδόσεις για Xbox Series X και PS5  να κυκλοφορήσουν αργότερα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.