Ο Publisher του Control εξηγεί το σκεπτικό για την έλλειψη επιλογών αναβάθμισης Xbox Series X/PS5

Published on 22 August 2020 at 19:31

Το Control το περασμένο έτος ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια από την Remedy Entertainment. Η δεύτερη και τελευταία, επέκταση για το παιχνίδι πρόκειται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, και γνωρίζουμε επίσης ότι το παιχνίδι και όλο το DLC του θα έρθει σε κονσόλες επόμενης γενιάς με τη μορφή της Ultimate Edition. Όμως, αυτό το τελευταίο κομμάτι δεν ήταν δίκαιο.

Οι τρέχοντες ιδιοκτήτες αυτής της γενιάς του Control ήταν λιγότερο ικανοποιημένοι όταν αποκάλυψε επίσης ότι για να λάβετε τη δωρεάν αναβάθμιση στις επόμενες γενιάς εκδόσεις θα μπορέσετε να το κάνετε μόνο αγοράζοντας την Ultimate Edition. Αυτό σήμαινε ότι ακόμα κι αν έχετε το βασικό παιχνίδι ή την Digital Deluxe Edition, θα πρέπει να αγοράσετε ξανά το παιχνίδι παρόλο που το περιεχόμενο είναι το ίδιο. Τώρα, ο εκδότης 505 Games προσφέρει μια εξήγηση.

Μέσω του επίσημου ιστότοπού τους, που συνδέεται σε μια ανάρτηση στο Twitter (την οποία έχουμε επισυνάψει παρακάτω), η εταιρεία βασικά λέει ότι έλαβε την απόφαση αυτή επειδή θα πρέπει να υπάρξει επιπλέον ανάπτυξη για τις εκδόσεις PS5 και Xbox Series X. Και πάλι, ωστόσο δεν διευκρινίζουν ότι θα υπάρχει νέο περιεχόμενο, καθώς αυτό θα είναι το ίδιο σε όλες τις πλατφόρμες. Δηλώνουν ότι θα μπορούμε να απολαμβανουμε την τρέχουσα έκδοση του Control στις νέες κονσόλες μέσω backward compatibility.

«Ο στόχος του Control Ultimate Edition δεν ήταν να κυκλοφορήσει νέο αποκλειστικό περιεχόμενο στις επόμενες πλατφόρμες γενεών, αλλά να προσφέρει την πλήρη εμπειρία παιχνιδιού Control σε νέους παίκτες σε ένα μόνο, εύχρηστο προϊόν. Οι εκδόσεις του PlayStation 5 / Xbox Series X του Control περιέχουν το ίδιο περιεχόμενο με το τρέχον παιχνίδι (αυτής της γενιάς) αν και εκμεταλλεύονται πλήρως την ισχύ και τις δυνατότητες που παρέχονται από αυτές τις νέες κονσόλες.

«Η διαδρομή αναβάθμισης που προσφέρουμε είναι δυνατή μόνο κατά την αναβάθμιση από την ίδια έκδοση του παιχνιδιού. Καθώς κάνουμε μόνο πρόσθετη ανάπτυξη στο Control Ultimate Edition στις επόμενες πλατφόρμες γενιάς, δυστυχώς δεν μπορούμε να προσφέρουμε μια διαδρομή αναβάθμισης σε όλους τους υπάρχοντες παίκτες . Καταλαβαίνουμε πώς αυτό μπορεί να αναστατώσει αρκετούς παίκτες, αλλά θα εξακολουθείτε να μπορείτε να παίξετε την έκδοση 2019 του Control και κάθε DLC στις νέες πλατφόρμες. "

 Η Ultimate Edition θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα στο Steam και στη συνέχεια δύο εβδομάδες αργότερα στο PS4, το Xbox One και το Epic Game Store, με τις εκδόσεις PS5 και Xbox Series X να έρχονται αργότερα


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.