Ο Batman είναι νεκρός στο Gotham Knights!

Published on 22 August 2020 at 21:36

Μετά από χρόνια φήμης, η WB Μόντρεαλ αποκάλυψε επιτέλους τι περίμεναν οι οπαδοί - ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Batman με όνομα Gotham Knights. Η εταιρεία tease-αρει ένα νέο παιχνίδι Batman για περίπου ένα χρόνο, ξεκινώντας με ένα σύμβολο που μοιράστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το παιχνίδι παρουσιάστηκε επίσημα κατά τη διάρκεια του DC FanDome, το οποίο έφερε μια σειρά από νέες πληροφορίες. Η αποκάλυψη του Gotham Knights θα είναι πιθανώς ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που βγαίνουν από την παράσταση, καθώς χαρακτηρίζει το Court of Owls ως κακοποιούς.

 Την περασμένη εβδομάδα, το στούντιο tease-αρε σταθερά νέες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο, αποκαλύπτοντας παράξενα σύμβολα και τμήματα του χάρτη του Μπάτμαν, καθώς και υπαινιγμούς σε κακούς όπως τον Two-Face που πιθανόν να εμφανιστούν. Οι νέες αποκαλύψεις ήταν μεγάλη υπόθεση για τους θαυμαστές, οι οποίοι περίμεναν νέες πληροφορίες για το παιχνίδι εδώ και μήνες.

Το παιχνίδι φαίνεται να ξεκινά εκεί που έφυγε από τον Arkham Knight, σύμφωνα με το trailer. Ο Bruce Wayne, προφανώς, είναι ακόμα νεκρός, αφού έστειλε ένα μήνυμα στα μέλη της οικογένειας Bat, τα οποία φαίνεται να είναι οι χαρακτήρες που παίζονται στο νέο παιχνίδι. Οι παίκτες ρίχνουν μια ματιά στους Nightwing, Red Hood, Batwoman και Robin σε δράση, ο καθένας με τις δικές του μικρές παραλλαγές.

 

 Τέλος, οι οπαδοί βλέπουν το Court of Owls, φαινομενικά τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Είναι μια τακτοποιημένη απόκλιση από αυτό που έχει κάνει η σειρά στο παρελθόν και η παραλλαγή μεταξύ των χαρακτήρων που μπορούν να αναπαραχθούν θα πρέπει να ταρακουνήσει αρκετά τους λάτρεις του παιχνιδιού της σειράς.

 Το νέο παιχνίδι Batman μοιάζει με αυτό που ζητούσαν οι θαυμαστές παρέχοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να βυθιστούν στον ρόλο ενός υπερήρωα. Οι άλλες συμμετοχές στο franchise διατηρήθηκαν καλά, και όποιος πραγματικά θέλει να παίξει ένα παιχνίδι Batman έχει επιλογές, εν τω μεταξύ  οι νέες βελτιώσεις με το Gotham Knights που έχουν δει οι οπαδοί μέχρι τώρα, φαίνεται σαν ένας καλός τρόπος να προωθήθει το franchise.

 Μετά από ένα ολόκληρο έτος διαρροών οι θαυμαστές έχουν μεγάλες προσδοκίες για το επόμενο παιχνίδι, οπότε είναι σημαντικό όλα να πάνε καλά. Με το Court of Owls και άλλους δημοφιλείς κακοποιούς να εμφανίζονται, δείχνει πολλα υποσχόμενο αλλά υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να πάνε στραβά.

  Το Gotham Knights βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κυκλοφορήσει το 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.