Το Cyberpunk 2077 θα έχει δωρεάν DLC

Published on 28 August 2020 at 09:05

Η CD Projekt Red επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το Cyberpunk 2077 θα διαθέτει τουλάχιστον μερικά δωρεάν πακέτα DLC.

Τα νέα προέρχονται από το Twitter, όπου ένας θαυμαστής ρώτησε δημοσίως την εταιρεία εάν το Cyberpunk 2077 θα συμπεριλάμβανε δωρεάν DLC στο ίδιο πνεύμα με το The Witcher 3. Η CD Projekt Red απάντησε γρήγορα μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter Cyberpunk 2077, δημοσιεύοντας ένα αδιαμφισβήτητα αναμφισβήτητο "Oh Yeah"  GIF.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν θα διαθέτει επί πληρωμή DLC. Το Witcher 3 έλαβε δύο τεράστιες επεκτάσεις μετά το λανσάρισμα - Hearts of Stone και Blood and Wine - που ήταν σίγουρα φθηνά, αλλά σίγουρα δεν ήταν δωρεάν.

Αντίθετα, τα δωρεάν πακέτα DLC για το The Witcher 3 περιελάμβαναν κάποια cosmetics για ορισμένους χαρακτήρες ή πρόσθεσαν νέα συμβόλαια, όπως η αποστολή "Missing Miners".

Έτσι, παρόλο που η CD Projekt Red έχει επιβεβαιώσει ότι το Cyberpunk 2077 θα έχει δωρεάν DLC, πιθανότατα θα εμφανίζεται με τη μορφή διαφορετικών ρούχων ή μια επιπλέον δευτερεύουσα αποστολή. Πιο σημαντικές επεκτάσεις θα ξεκινήσουν σχεδόν αναπόφευκτα ως πληρωμένα DLC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.