Νέες «Διαρροές» για τιμή του Xbox Series X στο Ηνωμένο Βασίλειο, έρχεται και Μπλε Controller ;

Published on 27 August 2020 at 18:51

Μια άλλη τιμή για το Xbox series X έχει βγει στην επιφάνεια.Αυτη  τη φορά κοινοποιήθηκε από την πρώην δημοσιογράφο του IGN και τον δημοφιλή YouTuber Alanah Pearce, η οποία αποκάλυψε μια εικόνα που της έστειλε ένας πωλητής στο Ηνωμένο Βασίλειο που δείχνει την τιμή του Xbox Series X ως 499,99 £ στο σύστημά τους.

 Όπως επισήμανε η Alanah στο βίντεο, δεν υπάρχει οριστική πρόταση ότι αυτή είναι η πραγματική τιμή - είναι πιθανότατα απλώς ένα placeholder για τώρα - και η κονσόλα αναφέρεται ακόμη και κατά λάθος ως "Xbox One Series X".

Για προφανείς λόγους, το άτομο που μοιράστηκε την εικόνα σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να παραμείνει ανώνυμο, αλλά η Alanah ανέφερε ότι φαίνεται να προέρχεται από "ένα πραγματικό κατάστημα" και έγινε περικοπή της φωτογραφίας για να την κάνει λιγότερο αναγνωρίσιμη.

 Και όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, βρίσκεται στο κάτω μέρος της λίστας είναι το "Xbox Series X Controller Blue", το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει ακόμη διαρρεύσει ή δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα. Μένει να δούμε αν αυτή η τιμή είναι πραγματική ή αν είναι απλά μια ανακριβής καταχώριση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.