Περισσότερα Νέα από τους Developers του Medium

Published on 31 August 2020 at 05:13

Ενώ θα έχουμε κονσόλες επόμενης γενιάς, δεν θα έχουμε πολλές εμπειρίες επόμενης γενιάς. Σε γενικές γραμμές, τα παιχνίδια θα είναι πολλαπλής γενιάς για μεγάλο μέρος του πρώτου έτους, αλλά ένα παιχνίδι που προορίζεται μόνο για τις νέες κονσόλες είναι το Medium. Ήταν ένας από τους πρώτους τίτλους επόμενης γενιάς που αποκαλύφθηκαν και ένας από τους πρώτους που θα πάρουμε τα χέρια μας.

 Και τα δύο βίντεο έρχονται  μέσω IGN. Το πρώτο είναι πίσω από το παρασκήνιο των προγραμματιστών που μιλούν για τα θέματα του παιχνιδιού. Ενώ το The Medium είναι προφανώς ένα παιχνίδι τρόμου, δεν είναι απαραιτήτο να σας τρομάξει, καθώς λένε ότι πολλά από τα θέματα του παιχνιδιού έρχονται να δουν δύο πλευρές μιας σύγκρουσης, η οποία αντικατοπτρίζει το μοναδικό διπλό κόσμο του παιχνιδιού. Μιλούν επίσης για μερικές από τις επιρροές, όπως το Silent Hill που έχει αναφερθεί στο παρελθόν.

 Το δεύτερο βίντεο είναι μια συνέντευξη με τον Troy Baker. Η φωνή του παιχνιδιού, όπως πρέπει να είναι γνωστή σε αυτό το σημείο, αποκαλύπτεται ότι είναι στο παιχνίδι ως οντότητα που ονομάζεται The Maw. Στο βίντεό του μιλά για το πώς ασχολήθηκε με το έργο, καθώς και για τις σκέψεις του για το παιχνίδι.Καταφέρνουμε να δούμε μια πολύ σύντομη, αλλά ανατριχιαστική ματιά στο The Maw κοντά στο τέλος.

 Το Medium πρόκειται να κυκλοφορήσει παράλληλα με το Xbox Series X αυτή την περίοδο των διακοπών, καθώς και για υπολογιστή. Η Bloober Team θα κυκλοφορήσει επίσης το Observer: System Redux για PS5 και Xbox Series X περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.