Η ομάδα προγραμματιστών Cyberpunk 2077 πιάνει στα χέρια της το Xbox Series X

Published on 5 September 2020 at 04:33

Το Xbox Series X (ή τουλάχιστον ένα πρωτότυπο του συστήματος) έχει αρχίσει να κυκλοφορεί σε διάφορα πλάνα στο YouTube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόσφατα, και τώρα η ομάδα του Cyberpunk 2077 το παρουσίασε επίσης!

Το στούντιο μοιράστηκε εικόνες (και βίντεο) του Senior Level Designer Miles Tost που πήρε στα χέρια του  μια «αποκλειστική μονάδα για sneak-peek» το σαββατοκύριακο, το οποίο ο Miles ανέφερε ότι ήταν μικρότερο από το αναμενόμενο.
Αν θέλετε να δείτε περισσότερες προσωπικές ματιές του Xbox Series X, το Microsoft Marketing Communications & Social Lead Maxi Gräff το έδειξε επίσης πρόσφατα στο Twitter, γιορτάζοντας  την επιτυχία της κονσόλας Series X κερδίζοντας το βραβείο "Most Wanted Tech" ως μέρος της Gamescom 2020.

Όσον αφορά το Cyberpunk 2077, θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι μέσω backwards compatibility στο Xbox Series X όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου, το οποίο φέρεται να "φαίνεται καλύτερο από την τρέχουσα γενιά". Η ομάδα επιβεβαίωσε επίσης ότι εργάζεται σε μια δωρεάν, "πιο ισχυρή ενημέρωση" για να βελτιώσει τα οπτικά του παιχνιδιού για το επόμενη γενιά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.