Η Microsoft θα αποκαλύψει περισσότερα για τις δύο κονσόλες πριν από την έκθεση TGS 2020. (ΦΗΜΗ)

Published on 2 September 2020 at 07:28

Το πρόγραμμα για το Tokyo Game Show 2020, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου φέτος θα έχει εκπληκτικές  αποκαλύψεις .Η Microsoft θα ξεκινήσει με ένα show για το Xbox. Ωστόσο, φαίνεται ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Xbox Series X και το Xbox Series S που φημολογείται εδώ και πολύ καιρό θα έρθουν νωρίτερα. Σύμφωνα με τον Klobrille, οι σχετικές ειδήσεις για το Xbox θα έρθουν νωρίτερα.

Στη συνέχεια, ένα tweet ανέφερε «Xbox Series X | S» που θα μπορούσε να υποδείξει ότι θα μάθουμε παραπάνω λεπτομέρειες και για τις δύο κονσόλες. Αυτό μπορεί να είναι και απλές φήμες  ως συνήθως αλλά το ιστορικό του Klobrille ήταν αρκετά καλό τώρα τελευταία. Τον Ιούλιο, αναφέρθηκε σωστά ότι το Fable θα αποκαλυφθεί διαμέσου τρέιλερ αντί να έχει μια επίδειξη από το παιχνίδι μέσα.

Λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό του Xbox Series S έχουν  διαρρεύσει τους τελευταίους μήνες με την τελευταία που δηλώνει ότι η GPU της έχει 20 CU που λειτουργούν στα 1,55 GHz. Εν τω μεταξύ, η Microsoft έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, αλλά δεν έχει δώσει ημερομηνία. Οι φήμες το έκαναν για μια κυκλοφορία στις αρχές Νοεμβρίου, αλλά ίσως μια επίσημη ημερομηνία θα έρθει σύντομα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.