Το Resident Evil Village θα είναι παρών στο TGS 2020

Published on 2 September 2020 at 18:48

Όταν η Capcom παρουσίασε το Resident Evil Village τον Ιούνιο, είπαν ότι θα μοιράζονταν μια άλλη ενημέρωση για το παιχνίδι τον Αύγουστο και οι επόμενες αναφορές είχαν δείξει ότι αυτά τα σχέδια ήταν ακόμα σε καλό δρόμο. Λοιπόν, ο Αύγουστος τελείωσε και για όσους από εσάς αναρωτιέστε γιατί δεν εμφανίστηκε το παιχνίδι τρόμου επιβίωσης, η Capcom έχει μια απάντηση για εσάς.

Δημοσιεύοντας στο Twitter, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα φέρει το Resident Evil Village στο Tokyo Game Show 2020, το οποίο θα διαρκέσει από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Στο tweet του, η Capcom επιβεβαιώνει επίσης ότι η ενημέρωση που θα γινόταν τον Αύγουστο καθυστέρησε γιατί ήθελε να είναι τώρα το επίκεντρο της εμφάνισής τους στο TGS. Το Resident Evil είχε ιστορικά σημαντική παρουσία στο TGS τα περισσότερα χρόνια κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, οπότε αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

Εν τω μεταξύ, το Resident Evil Village αποτέλεσε αντικείμενο πολλών φερόμενων διαρροών και δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα το παιχνίδι. Από τα αφεντικά και τους εχθρούς του έως τους ρυθμούς της ιστορίας και τους προλόγους έως τους χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν πολλές  λεπτομέρειες για αρκετά πράγματα έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Το Resident Evil Village πρόκειται να κυκλοφορήσει για το Xbox Series X, το PS5 και PC κάποια στιγμή το 2021. Ας ελπίσουμε ότι μια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας (ή κάποιο παράθυρο) θα αποκαλυφθεί στο TGS.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.