Το Xbox Showcase στο TGS 2020 δεν θα έχει νέες λεπτομέρειες για την επόμενη γενιά!

Published on 3 September 2020 at 08:01

Με το Xbox Series X που αναμένεται να φτάσει τον Νοέμβριο, είναι κάπως ενοχλητικό που δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή ή τις προπαραγγελίες, πολύ μάλλον μια ακριβή ημερομηνία. Η Sony αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με το PS5, αλλά ένα φημολογούμενο event στα μέσα Σεπτεμβρίου θα μπορούσε να το διορθώσει. Όσον αφορά τη Microsoft, έχει επίσης ένα event στο Tokyo Game Show για να ξαναρχίσει.

Η φήμες εξακολουθούν να κυκλοφορούν για το event (TGS Show)  οι οποίες προφανώς λένε πως θα δώσει λεπτομέρειες για το Xbox Series X και το Xbox Series S, η εταιρεία επιβεβαίωσε στο Twitter ότι δεν θα υπάρξουν «νέα νέα επόμενης γενιάς» στο show. Αντ 'αυτού, το επίκεντρο θα είναι κάποια  ενημέρωση για το Microsoft Flight Simulator, την ιαπωνική κοινότητα Minecraft και μια μίνι γιορτή με  Ιάπωνες δημιουργούς και τίτλους.

Αυτή η είδηση ​​δεν είναι πολύ εκπληκτική και ειλικρινά τροφοδοτεί φήμες για προ-TGS προβολή ακόμη περισσότερο. Για άλλη μια φορά, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση, ώστε να μην ξεπεράσουμε αυτές τις ελπίδες. Το Tokyo Game Show 2020 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.