Το Cyberpunk 2077 συνεργάζεται με την Rockstar Energy για να πουλήσει Samurai Cola

Published on 3 September 2020 at 12:46

Εάν ισχύουν όλες οι προβλέψεις, το Cyberpunk 2077 θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι του 2020. Φέρνοντας το βραβείο Best of Gamescom, το Cyberpunk 2077 δείχνει μερικές συνεργασίες μάρκετινγκ καθώς κλείνει η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού τον Νοέμβριο.

Ο προγραμματιστής CD Projekt Red είναι γνωστός για τη δημιουργία βαθιών, συναρπαστικών κόσμων και αυτό φαίνεται να είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι του. Το πλήθος επιλογών προσαρμογής του Cyberpunk στη λειτουργία δημιουργίας χαρακτήρων είναι ένας τρόπος με τον οποίο ο κόσμος του Cyberpunk θα τραβήξει παίκτες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια δίνεται όχι μόνο στο σχεδιασμό χαρακτήρων και στον τρόπο με τον οποίο τα NPC αλληλεπιδρούν με τη συσκευή αναπαραγωγής, αλλά και στα μικρά πράγματα που κάνουν τον κόσμο να αισθάνεται ζωντανός.

Ανακοινώθηκε μέσω Twitter, το Cyberpunk 2077 θα συνεργαστεί με την Rockstar Energy για την παραγωγή ενός ενεργειακού ποτού με βάση το Samurai Cola, ένα ποτό που βρίσκεται στο παιχνίδι. Οι επωνυμίες ενεργειακών ποτών δεν είναι ξένες για την ενσωμάτωση προϊόντων, με το Monster Energy να εμφανίζεται στο επερχόμενο Halo: Legacy. Και τώρα φαίνεται ότι οι οπαδοί της Cyberpunk's Night City μπορούν να κοιτάξουν σε τοπικά ράφια καταστημάτων για το Samurai Cola της Rockstar.

Η σύντομη διαφήμιση για τη συνεργασία δείχνει ότι ένας χαρακτήρας παίρνει ένα κουτί Rockstar, και μετά τη σάρωση και το χακάρισμα του κουτιού, μετατρέπεται αργά σε  Samurai Cola με την επωνυμία Rockstar να είναι ακόμα παρούσα. Καταλήγει με έναν σύνδεσμο προς έναν ιστότοπο που είναι επί του παρόντος placeholder με ένα banner "Coming Soon". 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.