Το Cyberpunk 2077 βρίσκεται στις ράγες για κυκλοφορία τον Νοέμβριο

Published on 4 September 2020 at 21:44

Από τους σημαντικότερους τίτλους που απομένουν να κυκλοφορήσουν φέτος, είναι το Cyberpunk 2077 από την CD Projekt RED  και είναι εύκολα το πιο αναμενόμενο. Ο προγραμματιστής έχει προσφέρει πολλές ενημερώσεις τους τελευταίους μήνες, από τα διαφορετικά Life Paths έως τα διάφορα  όπλα που θα χρησιμοποιεί ο παίκτης. Υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει ξανά;

Δεν φαίνεται έτσι. Στην πρόσφατη οικονομική έκθεση της CD Projekt RED για το πρώτο εξάμηνο του 2020, ο CFO Piotr Nielubowicz έκλεισε δηλώνοντας, "Όταν συναντηθούμε ξανά σε αυτήν τη έκθεση, το Cyberpunk 2077 θα έχει ήδη κυκλοφορήσει." Τεχνικά, ενώ θα μπορούσε να υπάρξει και άλλη καθυστέρηση έως ότου τελειώσει το οικονομικό έτος, η CD Projekt RED φαίνεται ότι έχει δεσμευτεί στο παράθυρο κυκλοφορίας του Νοεμβρίου.

Ο Nielubowicz ζήτησε επιπλέον από τους θεατές να συντονιστούν σε περισσότερες εκπομπές Night City Wire. Το επόμενο επεισόδιο έχει προγραμματιστεί για τις 26 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2020 Online, αν και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε ακόμη. Το Cyberpunk 2077 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για Xbox One, PS4 και PC με υποστήριξη για Xbox Series X και PS5 διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.