Η Microsoft θέλει να μετατρέψει τη φράση Velocity Architecture σε επίσημο εμπορικό σήμα.

Published on 8 September 2020 at 18:34

Η Microsoft έχει κάνει πολλά για τις δυνατότητες υλικού του Xbox Series X. Είναι, αναμφίβολα, ένα εντυπωσιακό κομμάτι τεχνολογίας και το ένα πράγμα που η Microsoft επικεντρώθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι η Velocity Architecture, ένας  όρος για τις διάφορες νέες τεχνολογίες και τεχνικές που χρησιμοποιεί η Microsoft για να δημιουργήσει μια ταχύτερη, πιο ισχυρή και πιο αποτελεσματική κονσόλα.

Και φαίνεται ότι θέλουν να είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό όρο. Όπως επισημάνθηκε από το Genaracion Xbox, η Microsoft υπέβαλε αίτηση για την καταχώριση εμπορικού σήματος του Xbox Velocity Architecture. Η Microsoft λατρεύει τις φράσεις μάρκετινγκ και τις λέξεις κλειδιά, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουν κάνει αυτό το βήμα με κάτι που φαίνεται να είναι τόσο σημαντικό για το υλικό του Xbox Series X. Επιπλέον, υποθέτοντας ότι το φημολογούμενο Xbox Series S χρησιμοποιεί επίσης την αρχιτεκτονική Velocity, πιθανότατα θα ακούσουμε πολύ περισσότερα στο μέλλον.

Η Microsoft προχωράει ολοταχώς για να κυκλοφορήσει το Xbox Series X τον Νοέμβριο (αρχές Νοεμβρίου, σύμφωνα με διαρροές), και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προγραμματιστεί νέες πληροφορίες για αυτόν τον μήνα. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.