Βαθμολογίες παιχνιδιών πιθανώς υπαινίσσονται περισσότερα στοιχεία για το Xbox Series S.

Published on 7 September 2020 at 22:24

Η  "αδύναμη"κονσόλα δεύτερης γενιάς της Microsoft το Xbox Series S γίνεται γρήγορα το χειρότερο μυστικό  αφού πολλές αναφορές στο σύστημα έχουν διαρρεύσει φαινομενικά τον προηγούμενο μήνα και τώρα φαίνεται ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη περισσότερες ενδείξεις ότι η κονσόλα θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα.

Όπως αναφέρθηκε από το Video Games Chronicle, οι αξιολογήσεις του ESRB για παιχνίδια όπως το Assassin's Creed Valhalla και το Call of Duty: Black Ops Cold War καταγράφουν τώρα το «Xbox Series» και όχι το «Xbox Series X» ως πλατφόρμα επόμενης γενιάς της Microsoft και αυτό φαίνεται να είναι μια νέα εξέλιξη για ορισμένους τίτλους.

Εκτός από αυτό, ο ευρωπαϊκός πίνακας αξιολόγησης PEGI φαίνεται επίσης να αναφέρεται σε πολλές κονσόλες Xbox επόμενης γενιάς σε ορισμένες από τις λίστες του, ταξινομώντας τους τίτλους όπως το Yakuza: Like a Dragon ως το Xbox One και το "Xbox (2020)".

Τελικά, φαίνεται ότι δεν θα περιμένουμε πολύ έως ότου το Xbox Series S αποκαλυφθεί επίσημα από τη Microsoft, με τις πιο πρόσφατες αναφορές που υποδηλώνουν ότι θα έχει την πολυαναμενόμενη αποκάλυψή του κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.