Ένα νέο χαρακτηριστικό του Xbox Game Pass αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα.

Published on 9 September 2020 at 16:18

Αναφέρθηκε περίπου αυτόν τον καιρό τον Αύγουστο από τον εμπιστευτικό οργανισμό Jeff Grubb ότι η Microsoft σχεδίαζε να αποκαλύψει "έναν άλλο μεγάλο λόγο για να πάρει κάποιος το [Xbox] Game Pass" στο εγγύς μέλλον και ο αναλυτής της βιομηχανίας Daniel Ahmad επιβεβαίωσε τώρα ότι έχει προγραμματιστεί μια ανακοίνωση για αυτό το μήνα.

Σε απάντηση στις διαρροές για το Xbox Series S νωρίτερα -σήμερα  οδήγησαν στη Microsoft να αποκαλύψει επίσημα το σύστημα νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, ο Ahmad πρότεινε ότι περισσότερα νέα για το Game Pass πρόκειται να αποτελέσουν μέρος ενός επερχόμενου γεγονότος:

"Το Xbox έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για αυτόν τον μήνα όπου θα αποκαλύψει σχεδόν όλα όσα έχουν φαινομενικά διαρρεύσει παραπάνω.

Θα υπάρξει επίσης μια νέα προσθήκη στην υπηρεσία Xbox Game Pass για την αύξηση της συνολικής αξίας για νέους και τρέχοντες συνδρομητές. "

Όταν ρωτήθηκε για αυτό περαιτέρω, ο Ahmad επιβεβαίωσε ότι η «νέα προσθήκη» είναι ένα χαρακτηριστικό παρά ένα παιχνίδι (ή ένα σύνολο παιχνιδιών), αλλά σταμάτησε να παρέχει πραγματικές λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένουμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.