Πολλοί προγραμματιστές έχουν μείνει «πολύ εντυπωσιασμένοι» με το Xbox Series S

Published on 9 September 2020 at 06:16

Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το πώς η κονσόλα θα μπορεί να αποδίδει τόσο καλά σε τόσο χαμηλό σημείο τιμών, αλλά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Waypoint, Patrick Klepek, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Στο Twitter, αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει σε πολλούς προγραμματιστές που είναι "πολύ εντυπωσιασμένοι" με την τεχνολογία που υπάρχει μέσα στο σύστημα:

"Όλα τα αστεία σχετικά με το σχεδιασμού και την ονομασία πρέπει να τα ξεχάσουμε, οι προγραμματιστές που έχω μιλήσει έχουν εντυπωσιαστεί με την τεχνολογία μέσα σε αυτό το κουτί. Δεν είναι αστείο."

Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής (επίσημα) είναι ότι το Xbox Series S θα διαθέτει παρόμοια υποστήριξη 1440P σε 120FPS, DirectX Raytracing και προσαρμοσμένο SSD 512 GB, αν και οι φημολογούμενες προδιαγραφές υποδηλώνουν ότι διαθέτει 4 TFLOPS ισχύος στην GPU, 10 GB GDDR 6 RAM και πιστεύεται ότι υιοθετεί την ίδια ταχύτητα CPU με το Xbox Series X.

Λογικά δεν περάσει πολύ καιρός έως ότου η Microsoft αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την κονσόλα, αλλά τελικά φαίνεται ότι θα είναι επιτυχία ειδικά με αυτό το εξαιρετικά χαμηλό σημείο τιμής! 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.