Η Microsoft μοιράζεται μια πιο αναλυτική ματιά στο Xbox Series S

Published on 10 September 2020 at 06:34

Το Xbox Series S ανακοινώθηκε επίσημα χθες με μια χαμηλή τιμή £ 249/299 $, και τώρα η Microsoft μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα σε ένα νέο βίντεο που  δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό της.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η κύρια διαφορά μεταξύ των Xbox Series S και X είναι στην ανάλυση, σημειώνοντας ότι πολλοί θαυμαστές δίνουν προτεραιότητα στο framerate σε σχέση με την ανάλυση, οπότε ήθελε να δημιουργήσει μια κονσόλα που δεν θα απαιτούσε τηλεόραση 4K.

Ως αποτέλεσμα, το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να παίζει παιχνίδια με  1440p στα 60 Fps (με υποστήριξη έως και 120fps) και προσφέρει περίπου 3 φορές την απόδοση της GPU και 4 φορές την ισχύ επεξεργασίας σε σχέση με μια κονσόλα Xbox One.

"Το Xbox Series S προσφέρει την ίδια ταχύτητα και απόδοση επόμενης γενιάς που ορίζει το Xbox Series X. Είναι παρόμοιο με τη CPU και έχει την ίδια I / O απόδοση  με το Xbox Series X, καθιστώντας ευκολότερο για τους προγραμματιστές να προσφέρουν την ίδια εξαιρετική απόδοση, ενώ αποδίδουν σε χαμηλότερη ανάλυση."

Επιπλέον, η Microsoft επιβεβαιώνει ότι το Series S μπορεί να υποστηρίξει εμπειρίες έως 120fps, πιο συναρπαστικό και αποκριτικό παιχνίδι με υποστήριξη για DirectX, Raytracing και Shading Variable Rate που επιταχύνεται από το υλικό, μαζί με χαρακτηριστικά επόμενης γενιάς όπως ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, πιο σταθερούς ρυθμούς καρέ κτλπ.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικές από αυτές τις λειτουργίες στο  βίντεο, το οποίο διαθέτει επίσης μια επίδειξη του Gears 5 που τρέχει στα 120fps στο Xbox Series S, το οποίο μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι!

"Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το Xbox 360 ή το Xbox One είτε είστε νέοι στην οικογένεια Xbox, έχουμε δύο υπέροχες κονσόλες για να διαλέξετε από αυτήν τη γενιά - την πιο ισχυρή κονσόλα που κατασκευάστηκε ποτέ το Xbox Series X και τη μικρότερη, πιο προσιτή κονσόλα επόμενης γενιάς με το Xbox Series S. Εκ μέρους της Team Xbox, σας ευχαριστούμε που κάνατε το Xbox το καλύτερο μέρος για να παίξετε και ανυπομονούμε να μπείτε στο μέλλον των παιχνιδιών κονσόλας μαζί σας αυτές τις διακοπές."

Το Xbox Series S κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου με τιμή 249 £ / 299 $ και οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 22 Σεπτεμβρίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.