Το EA Play ενώνει δυνάμεις με το Xbox Game Pass χωρίς επιπλέον κόστος.Δείτε πώς θα επηρεαστεί η συνδρομή σας.

Published on 10 September 2020 at 15:08

Η Microsoft συνεργάζεται με την EA για να προσφέρει αυτή τη νόστιμη προσφορά. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη Ultimate μπορούν να απολαύσουν το EA Play σε Xbox One, Xbox Series X and S και Windows 10 PC, ενώ τα μέλη του PC θα λάβουν το EA Play αποκλειστικά σε υπολογιστές με Windows 10.

Το EA Play - το οποίο ήταν παλαιότερα γνωστό ως EA Access και Origin Access - προσφέρει περισσότερα από 60 από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του εκδότη, συμπεριλαμβανομένων των FIFA 20, Titanfall 2 και Need for Speed ​​Heat, καθώς και πρόσβαση σε franchise όπως το Battlefield και το Mass Effect. Προσφέρει επίσης αποκλειστικές προκλήσεις και ανταμοιβές εντός παιχνιδιού, ειδικό περιεχόμενο μόνο για μέλη και εκπτώσεις σε ψηφιακές αγορές EA και μπορείτε επίσης να απολαύσετε πολλούς από τους τελευταίους τίτλους της εταιρείας  έως και 10 ώρες πριν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά.

Δεν είναι μόνο αυτό - ορισμένοι τίτλοι EA Play θα είναι επίσης διαθέσιμοι για να παίζουν τα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate σε συσκευές Android μέσω του Project xCloud χωρίς επιπλέον χρέωση.

Εάν είστε ήδη μέλος του EA Play, ίσως αναρωτιέστε πώς αυτό σας επηρεάζει - ειδικά εάν πληρώνετε ετησίως και ανανεώνετε πρόσφατα τη συνδρομή σας έχουμε κάποια απάντηση.Δείτε τι λέει ο Major Nelson του Xbox Live:

"Οι χρήστες που έχουν αγοράσει τόσο το Xbox Game Pass Ultimate όσο και το EA Play μέσω του Xbox θα ακυρώσουν τη συνδρομή τους στο EA Play και κάθε εναπομένουσα διάρκεια πάνω από 50 ημέρες θα στρογγυλοποιηθεί και θα μετατραπεί στον κοντινότερο μήνα του Xbox Game Pass Ultimate με αναλογία 3: 1 βασισμένο στο ERP "

Βασικά, αυτό σημαίνει ότι θα επωφεληθείτε από τους επιπλέον μήνες που έχετε στη συνδρομή σας που αγοράσατε στο Xbox EA Play με τη μορφή περισσότερου χρόνου Xbox Game Pass Ultimate, κάτι που μας φαίνεται καλό!

Ωστόσο, δεν είναι η πιο ολοκληρωμένη απάντηση. Οι χρήστες εξακολουθούν να έχουν ερωτήσεις σχετικά με το πώς θα λειτουργούν οι συνδρομές πολλών ετών λόγω ορισμένων περιορισμών, καθώς και από αγορές από το Amazon και το GAME (υποθέτουμε ότι αυτά δεν ισχύουν), οπότε ελπίζουμε ότι η Microsoft θα προχωρήσει σε βάθος ανάλυση για αυτό σύντομα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.