Μαθαίνουμε τον τρόπο λειτουργίας του χώρου αποθήκευσης στο Xbox Series S & X.

Published on 10 September 2020 at 17:33

Όταν κυκλοφορούν τα Xbox Series S και Xbox Series X τον Νοέμβριο, πρόκειται να διαχειριστούν τον χώρο αποθήκευσης με διαφορετικό τρόπο από την τρέχουσα κονσόλα Xbox One. Θα εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύετε παιχνίδια στον εσωτερικό δίσκο, αλλά αν θέλετε να αποθηκεύσετε περισσότερα από αυτό, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Το Xbox Series S διαθέτει εσωτερικό SSD με χώρο αποθήκευσης αξίας 512 gb ενώ το πιο ισχυρό Xbox Series X διαθέτει το ίδιο SSD με 1 tb αποθήκευσης.

Αν θέλετε να παίξετε παιχνίδια επόμενης γενιάς που έχουν κατασκευαστεί για τις νέες κονσόλες, πρέπει να τα εγκαταστήσετε σε αυτό το εσωτερικό SSD ή να αγοράσετε μια κάρτα επέκτασης αποθήκευσης Seagate 1TB, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει επίσημη τιμή (αλλά είναι πιθανό να είναι ακριβή).

Δείτε τι είπε ο Major Nelson του Xbox Live σχετικά με αυτό νωρίτερα φέτος:

"Αυτό που μόλις κρατήσατε ήταν η 1TB Seagate Storage Expansion Card για το Xbox Series X που έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με τη Seagate και ταιριάζει με την εσωτερική απόδοση. Και όλα αυτά αφορούν τη συνεχή απόδοση, οπότε αν ένα παιχνίδι εκμεταλλευτεί πλήρως την αρχιτεκτονική Xbox Velocity, το ίδιο παιχνίδι μπορεί να εγκατασταθεί στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης ή μπορεί να εγκατασταθεί σε αυτήν την εξωτερική  κάρτα επέκτασης-αποθήκευσης  και θα έχετε την ίδια ακριβώς απόδοση. "

Ενώ αυτοί είναι οι μόνοι τρόποι με τους οποίους θα μπορείτε να παίξετε παιχνίδια επόμενης γενιάς, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να συνδέσετε έναν τυπικό εξωτερικό σκληρό δίσκο USB για παλαιότερα παιχνίδια (Xbox One, Xbox 360 και πρωτότυποι τίτλοι Xbox), δεν χρειάζεται να χάνουμε χώρο σε αυτά.

Και αν σκοπεύετε να κατεβάσετε πολλούς τίτλους επόμενης γενιάς, αλλά δεν θέλετε να αγοράσετε την κάρτα επέκτασης αποθήκευσης 1TB Seagate, υπάρχει φαινομενικά ένας τρόπος - μπορείτε να αποθηκεύσετε παιχνίδια επόμενης γενιάς σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο USB όταν δεν τα παίζετε.

Και πάλι, ο τρόπος με τον οποίο εξήγησε ο Major Nelson του Xbox Live:

"Μπορείτε πάντα να τραβήξετε τα παιχνίδια Xbox One και να τα παίξετε απευθείας από τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο όταν είστε συνδεδεμένοι στο Xbox Series X. Τώρα για παιχνίδια Xbox Series X, μπορείτε σίγουρα να τα αποθηκεύσετε στον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο, αλλά όταν είστε έτοιμοι να παίξτε τα, θα θέλετε να τα μετακινήσετε στο εσωτερικό SSD ή στη μονάδα επέκτασης Seagate. "

Ενώ η κάρτα επέκτασης αποθήκευσης 1TB Seagate για Xbox Series S και Xbox Series X είναι πιθανό να είναι ακριβή, υπάρχουν τουλάχιστον μερικοί εναλλακτικοί τρόποι εάν δεν έχετε τα χρήματα για να το παραλάβετε. Η καλύτερη λύση; Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τον αποθηκευτικό χώρο σας!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.