Το Xbox Series X και Xbox Series S θα έχουν υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos

Published on 11 September 2020 at 06:49

Υπάρχουν ακόμα μεγάλα μυστήρια για το PS5 της Sony (δηλαδή, πότε μπορείτε να το αγοράσετε και πόσο θα κοστίσει στην τσέπη σας για να το αποκτήσετε) αντίθετα τα της σχέδια επόμενης γενιάς της Microsoft φαίνεται να εχοθν βγει όλα στο φώς. Τώρα γνωρίζουμε ότι έχουν δύο συστήματα που έρχονται τον Νοέμβριο, το Xbox Series X υψηλών προδιαγραφών και το πιο χαμηλό, προσιτό Xbox Series S. Θα κοστολογούνται για 499 $ και 299 $, αντίστοιχα.

 Όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου Twitter τους, η Dolby ανακοίνωσε ότι τα Series S και X θα είναι οι πρώτες κονσόλες παιχνιδιών που θα χρησιμοποιούν τόσο το Dolby Vision όσο και το Dolby Atmos. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι, το Vision είναι μια μορφή HDR, ενώ το Atmos σάς επιτρέπει να αυξήσετε το τρέχον υλικό ήχου και ακόμη και να απομονώσετε ορισμένες πτυχές των κομματιών για βελτίωση.

 Τα Xbox series S και X θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου. Και τα δύο θα δουν υποστήριξη για το Dolby Atmos κατά την κυκλοφορία, αλλά η υποστήριξη Dolby Vision θα έρθει αργότερα το 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.