Οι φήμες του Xbox Series V θα μπορούσαν να εξηγήσουν το όνομα του Xbox Edinburgh

Published on 14 September 2020 at 08:30

Έχουν εμφανιστεί φήμες για μια τρίτη κονσόλα Xbox επόμενης γενιάς, ενδεχομένως να δείχνουν μια ψηφιακή έκδοση του Xbox Series X. Οι εικόνες που κοινοποιήθηκαν χθες το βράδυ φαίνεται να δείχνουν το Xbox Series V, μια ενδιάμεση "λύση" μεταξύ των δύο εκδόσεων που ανακοινώθηκαν αυτήν τη στιγμή.

Οι φήμες φαίνεται ότι προήλθαν από τον χρήστη Twitter Idle Sloth, ο οποίος μοιράστηκε μια εικόνα εκτός οθόνης που δείχνει την υποτιθέμενη Series V μεταξύ Series X και της κονσόλας Xbox Series S. Ο Idle Sloth δηλώνει ότι το Series V ταιριάζει μεταξύ του S και του X όσον αφορά την ισχύ. Η συνημμένη εικόνα υποδηλώνει επίσης ότι το V θα είναι ψηφιακό, καθώς δεν υπάρχει κανένα σημάδι της μονάδας δίσκου που να αντιστοιχεί σε σημαντικό μέρος του Series X.

Αυτό μπορεί να είναι και μια μεγάλη φήμη - δεν θα χρειαζόταν και πολύ εξειδικευμένη εμπειρία στο photoshop για να δημιουργήσει μια εικόνα ενος  μικρότερου Series X και να προσαρμόσει ένα λογότυπο για να ταιριάζει - αλλά θα μπορούσε να συνδέεται με ένα ακόμη ανεξήγητο κωδικοποιημένο όνομα Xbox που είναι έκανε εμφάνιση πρόσφατα.
Ενώ τα Series X και Series S ήταν γνωστά στη Microsoft ως Anaconda και Lockhart, τον Ιούλιο ένα τρίτο όνομα κωδικού, Edinburgh, εμφανίστηκε στο λειτουργικό σύστημα του Xbox One. Δεν υπάρχει επίσημη λέξη σχετικά με το τι μπορεί να αναφέρει το Edinburgh αυτή τη στιγμή, αλλά  πιθανό να  είναι μια πιο ισχυρή, ψηφιακή κονσόλα και κάτι που σχετίζεται με την υπηρεσία cloud Project xCloud.

Είτε το Series V είναι συνδεδεμένο είτε με το xCloud είτε με μια νέα κονσόλα, πιθανότατα δεν θα μάθουμε περισσότερα μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox Series X. Φυσικά, είναι πιθανό ότι το όλο πράγμα είναι ψεύτικο, αλλά αυτό δεν θα έδινε καμία εξήγηση για το κωδικό όνομα Edinburgh.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.