Η Microsoft θα έχει περισσότερα από 150 παιχνίδια στο xCloud όταν ξεκινήσει αύριο

Published on 14 September 2020 at 20:09

Η Microsoft αποκαλύπτει σήμερα ότι η εταιρεία θα έχει περισσότερα από 150 παιχνίδια για stream-αρισμα μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate αύριο. Γνωστό στο παρελθόν ως xCloud, η λειτουργία ροής παιχνιδιών "κυκλοφορεί" στις 15 Σεπτεμβρίου για tablet και τηλέφωνα Android.

Το xCloud ενσωματώνεται στο Xbox Game Pass Ultimate ως δυνατότητα ροής παιχνιδιών. Η Microsoft ξεκινά αύριο μια ενημέρωση για την εφαρμογή Xbox Game Pass σε Android σε 22 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Αυστρίας, του Βελγίου, του Καναδά, της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ουγγαρίας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας, Σλοβακία, Ισπανία, Νότια Κορέα, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

Από τη λίστα θα λείπουν  150 παιχνιδια τα οποία είναι οι τίτλοι από την υπηρεσία EA Play. Η Microsoft αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι προσθέτει την EA Play στο Xbox Game Pass Ultimate, αλλά τα παιχνίδια δεν θα είναι διαθέσιμα στο xCloud μέχρι αργότερα αυτές τις γιορτές.
Η Microsoft έχει δείξει στο παρελθόν τα χειριστήρια αφής για το Gears 5 καθώς και οι υπεύθυνοι δοκιμών xCloud είχαν χειριστήρια αφής για το Hellblade: Senua’s Sacrifice για περίπου ένα μήνα τώρα. Φυσικά θα περιμένουμε πολύ περισσότερα παιχνίδια για να λάβετε αυτά τα χειριστήρια αφής τους επόμενους μήνες.

Δυστυχώς, το xCloud δεν θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε iPhone ή iPad, λόγω του ότι η Apple είχε προηγουμένως αποκλείσει υπηρεσίες όπως το xCloud. Η Apple επέκτεινε ένα κλαδί ελιάς στη Microsoft την περασμένη εβδομάδα, επιτρέποντας την ύπαρξη υπηρεσιών ροής παιχνιδιών όπως το xCloud ή το Stadia σε iOS ή iPadOS. Η Apple θέλει εταιρείες όπως η Microsoft να υποβάλλουν μεμονωμένα τα παιχνίδια τους ως ξεχωριστές εφαρμογές χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ροής.

Η Microsoft δεν ήταν ικανοποιημένη με αυτήν την απαίτηση, αλλά δεν είναι σαφές εάν η εταιρεία ενδέχεται τελικά να αφήσει ορισμένα παιχνίδια και να τα μεταδώσει σε συσκευές iPhone ή iPad. Η Microsoft χαρακτήρισε την κίνηση της Apple «κακή εμπειρία για τους πελάτες», σημειώνοντας ότι οι εφαρμογές ροής ταινιών ή τραγουδιών δεν χρειάζεται να "βάζουν μεμονωμένο περιεχόμενο σε ξεχωριστές εφαρμογές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν αργήσει  να έρθει και στην χώρα μας.!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.