Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two : Η Microsoft θα τα πάει πολύ καλά με το Series S / X. Ίσως να αποκτήσουν περισσότερα στούντιο

Published on 17 September 2020 at 20:39

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two Strauss Zelnick εμφανίστηκε σε μια μακρά συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο Protocol. Ως συνήθως, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two δεν έκρυψε λόγια ακόμη και στα πιο καυτά θέματα.

Μιλώντας για την επερχόμενη κυκλοφορία επόμενης γενιάς, ο Zelnick είπε ότι πιστεύει ότι η Microsoft θα τα πάει πολύ καλά με τις κονσόλες Xbox Series S και X. Πρότεινε μάλιστα να είναι εντάξει περισσότερες εξαγορές και επισήμανε τον «μεγάλο ισολογισμό» της Microsoft για να τονίσει την ικανότητα της εταιρείας Xbox να το κάνει.

Μέχρι τώρα μου φαίνεται  και οι δύο εταιρίες ετοιμάζονται για την κυκλοφορια των μηχανημάτων τους  πολύ επιθετικά. Συνέργαζόμαστε πάντα και  με της δύο εταιρίες  χωρίς κανένα θέμα. Θα θέλαμε και οι δύο να είναι πολύ επιτυχημένοι. Σε ορισμένα μέρη του κόσμου, όπως γνωρίζετε, η Sony είχε μια προτιμώμενη θέση την τελευταία φορά(Ps4). Πιστεύω ότι η Microsoft εργάζεται πολύ, πολύ σκληρά για να δει ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί. Νομίζω ότι θα είναι μια πρόκληση στην Ασία, όπου κυριαρχεί η Sony.

Αλλά αν έπρεπε να μαντέψω, νομίζω ότι η Microsoft θα τα πάει πολύ καλά. [...] Η Sony θα επικεντρωθεί, όπως πάντα, στοχεύοντας σε ένα πλεονέκτημα από την πλευρά του περιεχομένου(First parties). Αλλά η Microsoft προσπαθεί να κάνει το ίδιο πράγμα.Oπως γνωρίζετε, η Microsoft έχει αγοράσει μερικά στούντιο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που κατέχουν και ελέγχουν. Ίσως θα κάνουν περισσότερα από αυτά. Έχουν έναν εξαιρετικό ισολογισμό.

Η Microsoft κυκλοφόρησε επίσης την υπηρεσία cloud που συνδέεται προς το παρόν με το Xbox Game Pass Ultimate, αλλά ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, δεν ήταν ποτέ μεγάλος πιστός στο cloud. Στην πραγματικότητα, ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, επανέλαβε ότι δεν είναι πιθανό η Take-Two να μπορεί να διπλασιάσει ή να τριπλασιάσει τις ήδη απίστευτες πωλήσεις παιχνιδιών όπως το GTAV και το RDR2 χάρη στη μεγαλύτερη πελατειακή βάση που ενεργοποιήθηκε από το cloud.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.