Το Hogwarts Legacy είναι το παιχνίδι Harry Potter που περιμέναμε

Published on 20 September 2020 at 19:10

Η Warner Bros. Interactive μας έδωσε μια πρώτη ματιά στο παιχνίδι του Harry Potter που φημολογείται εδώ και καιρό,το Hogwarts Legacy. Το παιχνίδι έχει προγραμματισμένο παράθυρο κυκλοφορίας του 2021 και έρχεται στο Xbox One και στο Xbox Series S / X.

Το Hogwarts Legacy περιγράφεται σαν ένα παιχνίδι "ανοιχτού κόσμου δράσης /RPG", στο οποίο μπορείτε να είστε στο επίκεντρο της δικής σας περιπέτειας στον κόσμο του  Harry Potter. Θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι σε γνωστές και νέες τοποθεσίες καθώς εξερευνάτε και ανακαλύπτετε φανταστικά θηρία, προσαρμόζετε τον χαρακτήρα σας και τα μαγικά φίλτρα, το master casting και γίνετε ο μάγος που θέλετε να γίνετε. 

"Ζήστε το Hogwarts του 1800. Ο χαρακτήρας σας είναι ένας μαθητής που κρατά το κλειδί για ένα αρχαίο μυστικό που απειλεί να διαλύσει τον κόσμο των μάγων. Έχετε λάβει μια καθυστερημένη αποδοχή για το  Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry και σύντομα ανακαλύπτετε ότι δεν είστε συνηθισμένος μαθητής: έχετε μια ασυνήθιστη ικανότητα να αντιλαμβάνεστε και να κυριαρχείτε στην Αρχαία Μαγεία. Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν θα προστατεύσετε αυτό το μυστικό για το καλό όλων, ή θα παραδοθείτε στον πειρασμό μιας πιο απαίσιας μαγείας."

Το Hogwarts Legacy έρχεται το 2021 σε PC, Xbox Series X ,Xbone,PlayStation 5, PS4. Μπορείτε να δείτε την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού για περισσότερες πληροφορίες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.