Το Resident Evil 8 αποκτά ένα νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ

Published on 18 September 2020 at 13:48

Το Resident Evil 8 είναι ένας από τους μεγάλους τίτλους τρόμου που θα κυκλοφορήσει για την επόμενη γενιά. Από την αρχική  ανακοίνωση, πολλοί οπαδοί του Resident Evil περιμένουν ανυπόμονα  νέα σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι. Ένα νέο τρέιλερ παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης του PlayStation 5 και είναι εξίσου ανησυχητικό και μπερδεμένο με το προηγούμενο τρέιλερ.

Δυστυχώς, το τρέιλερ δεν διαθέτει τίποτα από μέσα στο παιχνίδι, αλλά συνεχίζει να δείχνει κομμάτια της ιστορίας, όχι πολύ διαφορετικά με το πρώτο τρέιλερ. Ενώ έχουν ήδη επιβεβαιωθεί πολλοί εχθροί και τέρατα για το παιχνίδι, αυτό το τρέιλερ φαίνεται να επικεντρώνεται κυρίως σε πρόσθετους χαρακτήρες και λεπτομέρειες ιστορίας.

Το τρέιλερ ανοίγει από την προοπτική του Ethan Winters, του πρωταγωνιστή του προηγούμενου παιχνιδιού. Δείχνει ότι ο Ethan απομακρύνεται από μασκοφόρους άντρες με εντολή του Chris Redfield, ο οποίος μπορεί να συμβαδίζει με τη θεωρία ότι ο Redfield μπορεί να είναι ένας από τους κακούς αυτού του παιχνιδιού.

Καθώς το τρέιλερ εξελίσσεται, δείχνει πολλές ίδιες εικόνες που είχαν εμφανιστεί στο προηγούμενο τρέιλερ, αλλά συνοδεύεται από μια γοητευτική ηλικιωμένη γυναίκα. Το τρέιλερ τελειώνει σε έναν άντρα που καπνίζει, ο οποίος αναφέρει κάτι για το "window shopping". Αυτό θα μπορούσε να αναφέρεται στον έμπορο που εμφανίζεται στο Resident Evil 4.

Το τρέιλερ οδήγησε τους θαυμαστές να κάνουν περισσότερες ερωτήσεις παρά να λάβουν απαντήσεις. Είναι σαφές ότι ο Redfield είτε απαγάγει είτε συλλαμβάνει τον Ethan, αλλά δεν είναι σαφές γιατί το κάνει αυτό. Για να μην αναφέρουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία που παραμένει ανεπίσημη. Πιθανώς το παιχνίδι θα έχει πολύ περισσότερα NPC για να αλληλεπιδράσει ο Ethan σε αντίθεση με το Resident Evil 7 το οποίο είχε πολύ λίγα NPC εκτός της οικογένειας Baker.

Όπως και το πρώτο τρέιλερ Resident Evil 8 που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο, αυτό το τρέιλερ κάνει εξαιρετικά καλή δουλειά στο να κρύβει τις βασικές πληροφορίες. Με το παιχνίδι να κυκλοφορεί αργότερα τον επόμενο χρόνο οι ερωτήσεις που προκύπτουν από θαυμαστές θα πρέπει να απαντηθούν απαραίτητα έως ότου κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Προς το παρόν, οι θαυμαστές θα πρέπει απλώς να περιμένουν υπομονετικά περαιτέρω νέα σχετικά με την ανάπτυξη και την κυκλοφορία του παιχνιδιού.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.