Το Resident Evil Village θα είναι Cross-Gen (ΦΗΜΗ)

Published on 23 September 2020 at 08:56

Πριν από την ανακοίνωση του Resident Evil Village, φημολογήθηκε έντονα ότι το παιχνίδι θα ήταν τίτλος cross-gen. Ωστόσο, όταν η Capcom ανακοίνωσε επίσημα το παιχνίδι τον Ιούνιο, αποκαλύφθηκε ως αποκλειστικό επόμενης γενιάς, με μεταγενέστερες αναφορές που υποδηλώνουν ότι η Capcom είχε κάνει τη μετάβαση λόγω των SSD του PS5 και του Xbox Series X, κάτι που θα τους επέτρεπε να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην εξερεύνηση.

Τώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι η Capcom επιστρέφει. Στο Twitter, ο γνωστός Dusk Golem (ή AestheticGamer) που ασχολείται με το Resident Evil  είπε ότι μπορεί τώρα «να επιβεβαιώσει 100%» ότι το Resident Evil Village εξακολουθεί να είναι cross-gen και ότι η σχετική ανακοίνωση πρόκειται να γίνει σύντομα από την Capcom. Εξακολουθούν να στοχεύουν στο πρώτο μισό του 2021 για την κυκλοφορία του.

Πρόσφατα, ο Dusk Golem ισχυρίστηκε επίσης ότι η έκδοση PS5 του Resident Evil Village αντιμετώπιζε προβλήματα και αποδείχθηκε ότι αποτελεί εμπόδιο για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και ότι η Capcom κάνει εσωτερικές συζητήσεις σχετικά με το αν θα επιστρέψει ή όχι στην κυκλοφορία του παιχνιδιού ως cross- gen τίτλος.

Το Resident Evil Village θα είναι το επίκεντρο στο TGS 2020 και έχει διάρκεια μίας ώρας το "panel" της και είναι πιθανό να γίνει  μια ανακοίνωση κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.