Το Διαδίκτυο πιστεύει ότι η Microsoft αγοράζει τώρα τη Sega (ΦΗΜΗ)

Published on 23 September 2020 at 09:43

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να πυροδοτήσει μια φήμη στις μέρες μας και αφού η Microsoft απέκτησε τη μητρική εταιρεία της Bethesda νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ορισμένοι άνθρωποι στο Διαδίκτυο φαίνεται να πιστεύουν ότι ο πρώην κατασκευαστής κονσόλων Sega είναι ο επόμενος στη σειρά.

Πώς  ξεκίνησε άραγε αυτήν η φήμη; Όλα προέρχονται από το controller Shock Blue για το  Xbox Series X που αποκαλύφτηκε πρόσφατα Από εκεί, φαίνεται να έχουν απογειωθεί όλες οι φήμες. Ο χρήστης του Twitter @headfallsoff το αναλύει με τις ακόλουθες εικόνες:

"Φέρνοντας μια αναφορά από τον κόσμο των παικτών. μερικοί από τους επιλεγμένους είναι πεπεισμένοι ότι η microsoft αγοράζει τη sega και οδηγεί στην αναβίωση του απόλυτου αγαπημένου μου είδους"

Όπως μπορείτε να δείτε (παρακάτω) - αυτοί οι θαυμαστές πιστεύουν ότι υπάρχουν κάποια κρυφά μηνύματα που γράφουν το "Sonic" και μια αναφορά στο Xbox σε ένα επίσημο tweet της Sega. Μαζί με αυτό, το χρώμα Shock Blue ID υποτίθεται ότι ταιριάζει με το λογότυπο της Sega.

Γενικά όμως το υπόλοιπο Διαδίκτυο δεν είναι τόσο πεπεισμένο.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι από μια φήμη του Ιούνιου ότι οι κονσόλες Xbox θα μετονομάζονται ως  Sega στην Ιαπωνία.

Το Xbox θα παραβρεθεί στο Tokyo Game Show αύριο. Ενώ έχει ήδη ειπωθεί στους θαυμαστές να μην περιμένουν για "νέα" νέα της επόμενης γενιάς ίσως να ακούσουμε κάτι τότε για αυτές τις απολύτως άγριες φήμες. Η Sega θα είναι επίσης στο TGS που γιορτάζει την 60η επέτειό της.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.