Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft λέει ότι θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να αγοράσουν περισσότερες εταιρείες παιχνιδιών στο μέλλον

Published on 23 September 2020 at 12:55

Είναι ακόμα κάπως δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένας από τους μεγαλύτερους εκδότες  στον κλάδο, η Bethesda, αγοράστηκε πλήρως από τη Microsoft. Είναι δύσκολο να αναλύσουμε πόσο σεισμική αλλαγή μπορεί να είναι δυνητικά για τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, όπως τη γνωρίζουμε, και αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή τα παιχνίδια Bethesda είναι εγγυημένα ότι θα φτάσουν στο Game Pass την 1η ημέρα τώρα αλλά φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι μόνο η αρχή, ανάλογα με το πόσο θέλετε να εξετάσετε τα λόγια του CEO της εταιρείας.

Σε μια μακρά συνέντευξη με το CNET, ο Διευθύνων Σύμβουλος Satya Nadella μίλησε εκτενώς για διάφορα πράγματα της Microsoft. Όταν μίλησε για την απόκτηση της Bethesda, ανέφερε ότι μέρος της απόκτησης ήταν η ανάγκη δημιουργίας περιεχομένου για τις υπηρεσίες τους, λέγοντας «Δεν μπορείτε να ξυπνήσετε μια μέρα λέγοντας,« Επιτρέψτε μου να χτίσω ένα στούντιο παιχνιδιών ». το περιεχόμενο είναι έτσι ώστε να μπορούμε να προσεγγίσουμε μεγαλύτερες κοινότητες. " Το πιο εντυπωσιακό πράγμα εδώ, ωστόσο, είναι όταν μιλάμε για το μέλλον, είπε ότι η Microsoft θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αγοράσει ακόμη περισσότερες εταιρείες στο μέλλον.

Το αν ο Nadella αναφέρεται σε μια άλλη γιγαντιαία αγορά όπως η Bethesda ή κάτι μικρότερο δεν είναι σαφές. Ακόμη και πριν από την χθεσινή ανακοίνωση, η Microsoft έχει κάνει και αγορές σε μικρότερα στούντιο όπως το Double Fine, το InXile, το Obsidian Entertainment και το Ninja Theory, τα οποία αγοράστηκαν από την εταιρεία σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Φυσικά, αυτά είναι απλά σε σύγκριση με το πεδίο απόκτησης της Bethesda. Στο τέλος, είναι δύσκολο να πούμε τι θα κάνει η Microsoft για την συνέχεια, αλλά τουλάχιστον, φαίνεται ότι όλα είναι στο τραπέζι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.