Μήπως να αναμένουμε το Fallout New Vegas 2 ;

Published on 24 September 2020 at 07:20

Τώρα που η Microsoft αγόρασε τη μητρική εταιρεία της Bethesda την  ZeniMax σε μια συμφωνία αξίας 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ που αναφέρθηκε, οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο αναμένουν τις "επιπτώσεις". Είναι το Fallout New Vegas 2 εν δυνάμει στο έργο; 

Η Obsidian, το στούντιο πίσω από το Νέο Βέγκας και άλλες επιτυχίες, όπως το Alpha Protocol και το Neverwinter Nights 2, αποκτήθηκε από την Microsoft το 2018. Συνέχισε να κυκλοφορεί το The Outer Worlds και επί του παρόντος εργάζεται για το Grounded καθώς και ένα νέο RPG παιχνίδι, Avowed. Όταν η Microsoft ανακοίνωσε την προγραμματισμένη εξαγορά του ZeniMax, οι μακροχρόνιοι θαυμαστές του Fallout άρχισαν φυσικά να αναρωτιούνται αν θα ήταν δυνατό για την Obsidian να επιστρέψει στους παλαιά λημέρια της. "Έτσι το Fallout New Vegas 2 είναι μια πιθανότητα τώρα, σωστά!?!?" ρώτησε κάποιος στο Twitter.

Ο επίσημος λογαριασμός Obsidian απάντησε με ένα emoji. Αυτό δεν είναι επιβεβαίωση για το New Vegas φυσικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει μετά από όλα αυτά που έχουμε δέι να μην πούμε πως όλα είναι δυνατά.

Το Fallout: The  New Vegas θεωρείται το καλύτερο από τα παιχνίδια Fallout από τότε που η Bethesda αγόρασε το franchise και το μετέτρεψε στην τρισδιάστατη προοπτική που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα με το Fallout 3. Η μοναδική αφήγηση και ο σχεδιασμός της Obsidian ανέβασε το New Vegas, δίνοντάς του ένα από τα καλύτερες αφηγήσεις της σειράς και εμπνέοντας μια σειρά από φανταστικά Fallout: New Vegas mods.

Ο χρόνος θα δείξει αν θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην μετα-αποκάλυψη Mojave και να επανεξετάσουμε τη σύγκρουση μεταξύ της New California Republic, Caesar’s Legion, και Mr. House.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.